Haberler

Ak Partili Soylu, Masa Tenisi Halk Turnuvası'nda Konuştu...

"güçlü bir ülke, ayakları üzerinde duran bir ülke, alıkonulan vatandaşlarını Türkiye ile yeniden kavuşturabilmenin, vuslatı gerçekleştirmenin onurunu yaşıyor" "Etrafında karmaşıklık ve kaos olan bir ülkenin hem barış adası, hem huzur adası olabilmesi, sınırımıza gelen 5 bin, daha sonra 60 bin sayısına çıkan insanların can havliyle oradan gelmek isteyen insanlara kucağını açan, burayı onlara yurt, huzur kapısı, güvenilecek bir liman yapan bu anlayışı devam ettirebilmeliyiz" Haber: Ezgi ÇAPA Kamera: Yaşar KAÇMAZ İstanbul DHA AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen masa tenisi halk turnuvasına katıldı.

"güçlü bir ülke, ayakları üzerinde duran bir ülke, alıkonulan vatandaşlarını Türkiye ile yeniden kavuşturabilmenin, vuslatı gerçekleştirmenin onurunu yaşıyor"

"Etrafında karmaşıklık ve kaos olan bir ülkenin hem barış adası, hem huzur adası olabilmesi, sınırımıza gelen 5 bin, daha sonra 60 bin sayısına çıkan insanların can havliyle oradan gelmek isteyen insanlara kucağını açan, burayı onlara yurt, huzur kapısı, güvenilecek bir liman yapan bu anlayışı devam ettirebilmeliyiz"

Haber: Ezgi ÇAPA Kamera: Yaşar KAÇMAZ İstanbul DHA AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen masa tenisi halk turnuvasına katıldı. Küçükköy Kız Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, Soylu'nun yanı sıra, AK Parti İstanbul milletvekili Harun Karaca, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile profesyonel ve amatör sporcular katıldı.

"VUSLATI GERÇEKLEŞTİRMENİN ONURUNU YAŞIYOR"

Turnuva öncesinde konuşma yapan Süleyman Soylu, 'Türkiye'nin gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmesinin en temel unsurlarından biri gençlerdir. Doğudan nitelik olarak, batıdan genç yaş ortalaması olarak üstünüz. Bunu iyi yönetebilmeliyiz" dedi. Musul Konsolosu ile beraberindeki 48 personelin kurtarılmasına da değinen Soylu, "Güçlü bir ülke, ayakları üzerinde duran bir ülke, alıkonulan vatandaşlarını Türkiye ile yeniden kavuşturabilmenin, vuslatı gerçekleştirmenin onurunu yaşıyor. Etrafında karmaşıklık ve kaos olan bir ülkenin hem barış adası, hem huzur adası olabilmesi, sınırımıza gelen 5 bin, daha sonra 60 bin sayısına çıkan insanların can havliyle oradan gelmek isteyen insanlara kucağını açan, burayı onlara yurt, huzur kapısı, güvenilecek bir liman yapan bu anlayışı devam ettirebilmeliyiz" şeklinde konuştu.

SOYLU, MİLLİ FUTBOLCU Lİ İLE TENİS MAÇI YAPTI

Soylu'nun konuşmasının ardından Türkiye ve Akdeniz oyunları şampiyonu Milli Sporcu Gencay Menge ile Akdeniz Oyunları Şampiyonu Çin asıllı Milli Sporcu Ahmet Li gösteri maçı yaptı. Daha sonra Ak Partili Süleyman Soylu da masa başına geçerek milli sporcu Ahmet Li ile tenis maçı yaptı. Maçın ardından turnuvaya katılan sporcularla fotoğraf çektiren Soylu, salondan ayrıldı. Turnuva Gaziosmanpaşalı gençler arasındaki tenis maçlarıyla devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title