Haberler

Ak Partili Sena Nur Çelik, Yörük Müzesi'ni Gezdi

AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Alanya’da sürdürüyor.

AK Parti'nin Antalya'dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Alanya'da sürdürüyor. AK Partili Çelik, İncekum Mahallesi'nde bulunan Yörük Müzesi'ni gezdi.

Genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına ilk olarak İncekum Mahallesi'nde yer alan esnafları ziyaret ederek başladı. Çelik, mahallede bulunan esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha önce Alanya'da üniversite bünyesinde bir Yörük Kültürünü Yaşatma Enstitüsü kurmayı planladığını ifade etmiş olan Sena Nur Çelik, İncekum'da esnaf ziyaretinin ardından Kervansaray Yörük Müzesi'ni gezdi. Sena Nur Çelik'e müzeyi gezmesi sırasında müze sahibi ve Alanya Kültür, Sanat ve Turizm Vakfı Başkanı(ALSAV) İsmail Yıldız ve İncekum Yaşatma ve Geliştirme Dernek Başkanı Ahmet Olgun eşlik ederek müze hakkında bilgi verdiler. Sena Nur Çelik, İsmail Yıldız ve Ahmet Olgun'a Yörük kültürünü korumak, yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. ALSAV Başkanı İsmail Yıldız ve İncekum Yaşatma ve Geliştirme Dernek Başkanı Ahmet Olgun müze gezisinin ardından Alanya'nın tarih ve kültürüne ilişkin kendi yazdıkları çeşitli kitapları AK Parti milletvekili adayı Sena Nur Çelik'e hediye ettiler.

AVSALLAR VE OKURCALAR MAHALLESİ'NDE ESNAF ZİYARETLERİ

Sena Nur Çelik, İncekum Mahallesi'nden sonra ilk olarak Avsallar Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Daha sonra Okurcalar Mahallesi'nde yer alan turizmciler çarşısı esnafını ziyaret etti. Çelik, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunduktan sonra, esnaflarla sohbet ederek yeni Türkiye'nin temelleri için yapılacak projeleri anlattı.

DÜĞÜN ZİYARETİ

AK Parti'nin Antalya'dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, esnaf ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde Alanya Belediye Düğün Salon'unda Kayabaşı Mahallesi'nden merhum Ali Aydın'ın oğlu Sedat Aydın'ın düğün törenine katıldı. Çelik, damat ve geline bir ömür mutluluk diledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sena Nur Çelik Ak Parti Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title