Haberler

Ak Partili Sena Nur Çelik, Kepez'de Mahalle Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, antalya'nın kepez ilçesinde yer alan Sütçüler, Teomanpaşa, Göksu, Baraj ve Beşkonaklar mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi Başkan Vekili Serhat Demir, İl Başkan Yardımcısı Mesut Topçu ve Teşkilat Başkanı Fatih Şahin, Yerel Yönetimler başkanı Mustafa Turan, Mahalle Koordinatörlerinden Levent Kerem, Ahmet Aksoy, Metin Tektaş, Mehmet Taş ve Osman Uç ve yönetim kurulu ile birlikte Sütçüler, Teomanpaşa, Göksu, Baraj ve Beşkonaklar mahallelerinde ziyaretlerde bulundular.

SÜMER: AK PARTİ HALKIN PARTİSİDİR

İlk olarak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sütçüler Mahallesi'nde bir evde mahallelilerle bir araya gelen Milletvekili Çelik ve Başkan Sümer, bir süre görüşmelerde bulundu. Daha sonra Teomanpaşa Mahallesi'ne geçen Çelik ve Sümer, burada bir toplantı salonunda mahallelilerle görüşmelerde bulundu. Mahalle ziyaretlerinde konuşan Başkan Sümer, "Seçimden önce de seçimden sonra da biz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizim görevimiz halkımızın sorunlarını dinlemek, sürekli onlarla olmak. Bu yüzden bu görevlerdeyiz. Gittiğimiz her yerden tekrar çağrılıyoruz, bu bizleri çok sevindiriyor. 'Neden bizim sokağımıza, neden bizim mahallemize gelmiyorsunuz' diyerekten davetler alıyoruz. AK Parti halkımızın partisidir ve halkımızın kendini bulduğu bir partidir" dedi.

ÇELİK: ERKEN SEÇİMDE PARTİMİZ YİNE TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, "Yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'nin oy oranını arttırmayı başardınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Zaten bu ziyaretlerimizin nedeni sizlere göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür etmekti. Sizlerin bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı Ak Parti Türkiye'de en çok oy alan tek parti olmuştur. Allah'ın izniyle yapılacak olan erken seçimde de sizler yine çok çalışıp Ak Parti'nin oyunu çok daha yukarılara taşıyacak ve partimizi tek başına iktidara taşıyacaksınız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sena Nur Çelik Ak Parti Sütçüler Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title