Haberler

Ak Partili Sena Nur Çelik Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, milletin sağlık, eğitim, ulaşım alanlarında hak ettiği hizmetlere kavuştuğunu ifade etti.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, milletin sağlık, eğitim, ulaşım alanlarında hak ettiği hizmetlere kavuştuğunu ifade etti.

"YENİ GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ ÖZEL HASTANE STANDARTLARINDA"

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde devam etti. Gazipaşa Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden genç milletvekili Çelik, burada hastalarla geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hastalarla bir süre sohbet ettikten sonra, hastane personeline, doktorlara fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çelik, Gazipaşa Devlet Hastanesi başhekimi ile birlikte daha sonra Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından yaptırılan 75 yataklı yeni Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Hastaneyi gezen AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, hastanenin son derece modern bir şekilde yapıldığını ve hem Gazipaşa'ya hem de Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Sena Nur Çelik, "Özel hastane kalite ve standartları ile yarışan, hatta birçoğundan çok dahi iyi olarak projelendirilen yeni Devlet Hastanesi'nin Gazipaşa'ya kazandırılması için emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Kalan son eksikliklerin giderilmesi için konunun takipçisi olacağım. Hemşehrilerim hak ettikleri modern hastaneye çok yakında kavuşacak" dedi.

"İSTİKRAR İÇİN DESTEĞİNİZİ İSTİYORUZ"

Hastane ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde bulunan esnafları gezerek, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Çarşı esnafına hayırlı işler dileyen Çelik, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ziyaretinin ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir kafede vatandaşlara 1 Kasım seçiminin önemini ve AK Parti'nin vaatlerini anlatıp, seçmenlerden destek istedi. Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, "Sizlerin duaları ve desteğiyle Ak Parti, 13 yıl süresince ülkemizin kalkınmasını, demokratik ve ekonomik gelişimini sağladı. Milletimiz sağlık, eğitim, ulaşım alanlarında en sonunda hak ettiği hizmetlere kavuştu. Ülkemiz modernleşti, özgürleşti. Koalisyonlarla, siyasi kaos ile tüm bu kazanımları kaybetmemek için, istikrar için, teröre karşı sürdürdüğümüz operasyonlara hız kesmeden devam edebilmek için 1 Kasım'da desteğinizi istiyoruz" dedi.

MACAR MAHALLESİ'NDE 4 EVE ZİYARET

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili adayı Çelik, Gazipaşa'da hastane ve esnaf ziyaretlerinin ardından Macar Mahallesi'nde bulunan 4 evde de kadınlarla bir araya geldi. Kadınlarla sohbet eden Çelik, seçim beyannamesinde açıklanan kadınlarla ilgili olan projeleri tek tek anlattı. Sena Nur Çelik, parti olarak kadınlara pozitif ayrımcılık uyguladıklarını ve her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sena Nur Çelik Ak Parti Gazipaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title