Haberler

Ak Partili Sena Nur Çelik

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimler için hazırlıklarını sürdürüyor.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimler için hazırlıklarını sürdürüyor. AK Parti'nin genç milletvekili Sena Nur Çelik, teröre karşı mücadelelerinin kararlılıkla süreceğini söyledi.

"DÜĞÜN YEMEĞİNDE SERVİS YAPTI"

Seçim çalışmaları kapsamında güne ilk olarak Alanya'nın Konaklı Mahalle'sinde bir düğün yemeğine katılarak başlayan genç milletvekili ve Antalya milletvekili adayı Çelik, düğünde bulunanlarla yakından ilgilendi. Düğün yemeğinde, düğüne gelen misafirlere yemek servisi de yapan Sena Nur Çelik, yemek esnasında gelen davetlilerin sıkıntılarını da dinledi. Gün içinde Akçatı Mahallesi ve Sugözü Mahallesi'nde düğün yemeklerine konuk olan AK Parti milletvekili Sena Nur Çelik, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diledi.

Genç Milletvekili Sena Nur Çelik, daha sonra Suudi Arabistan'da hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybeden 47 yaşındaki Ahmet Yüksel için, Gözübüyük Mahallesi'nde bulunan evine taziye ziyaretinde bulundu.

"TERÖRE KARŞI MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEKTİR"

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti'nin Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Çelik, Konaklı Mahallesi'nde kadınlarla bir araya geldi. 7 Haziran seçimlerinde Antalya ve Alanya'da başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Kadınlarla yaptığı sohbet esnasında ülke gündeminde yer alan terör konusuna da değinen genç vekil Sena Nur Çelik, "AK Parti tek başına iktidar olamayınca Türkiye'nin düşmanları 4 koldan saldırmaya başladı. Ülkemizde terör olayları durmuşken, barış sağlanmış devam ediyorken, 7 Haziran seçimlerinden sonra ne olduysa tekrar başladı. Yönetim boşluğu olacağını zanneden örgütler sanki bir yerlerden emir almış gibi saldırmaya başladılar. Biz anaların ağlamasını istemiyoruz. Silahlar dışarı çıkarılsın, terörden kurtulalım dedik ama tek başına iktidar gücümüz gidince PKK, DHKP-C gibi terör grupları aynı anda harekete geçmeye başladılar.Artık milli tankımızı, helikopterimizi, uydumuzu, insansız hava araçlarımızı, silahlarımızı yapıyoruz. Devletimiz tüm gücü ve AK Parti döneminde modernize edilen, teknolojik olarak gelişen tüm imkanları ile bu örgütlerin başını ezecektir. Biz her zaman teröre karşı olacağız ve mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" dedi.

"1 KASIM'DA YENİDEN TEK BAŞIMIZA İKTİDAR OLACAĞIZ"

Hükümetin kurulması için de koalisyon çalışmalarında parti olarak çok çaba sarf ettiklerini dile getiren AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik konuşmasını şöyle tamamladı:

"7 Haziran seçimlerinde çok başarılı ve güzel çalışmalar yaptık. Seçim sonuçlarında yüzde 41 ile birinci parti olduk ve en yakın rakibimize 16 puan fark attık. Seçim sonunda halkımız bize tek başımıza iktidar olma yetkisini vermedi. 4 parti meclise girme hakkı elde etti. Koalisyon hükumeti kurma görevi bize verildi. Bunun sonucunda hükumeti kurma sorumluluğunu aldık. CHP ve MHP'ye gelin hükumeti nasıl kurabiliriz konuşalım, millete hizmet için ortak noktalarda uzlaşalım dedik, ancak diğer partiler bu sorumluluğu almaya yanaşmadı. Haydi Bismillah diyerek seçim çalışmalarına başladık ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden tek başımıza iktidar olacağız."

AK Parti Antalya milletvekili Sena Nur Çelik'e, gün içerisindeki çalışmalarda AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, AK Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve çok sayıda partili eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sena Nur Çelik Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title