Haberler

Ak Partili Şahin: Tedbirlerin Alınması İcabet Ederdi(2)

Ak PARTİ'DEN BAŞKA TEK BAŞINA İKTİDAR ŞANSI OLAN PARTİ YOK Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Yenice ilçesindeki bir restoranda sabah saatlerinde muhtarlarla bir araya geldi.

Ak PARTİ'DEN BAŞKA TEK BAŞINA İKTİDAR ŞANSI OLAN PARTİ YOK

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Yenice ilçesindeki bir restoranda sabah saatlerinde muhtarlarla bir araya geldi. Ak Parti'den başka tek başına iktidara gelme ihtimali olan bir parti olmadığını belirten Şahin, "İnsafla düşünelim. Geçmişte şu ya da bu partiye oy vermiş arkadaşlar da olabilir aramızda. Herkesin siyasi tercihi kendisinedir. O halde duygularla değil, akılla hareket edeceğiz 1 Kasım seçimlerinde. Yeniden bir koalisyon çıkarsa önümüzdeki yıl tekrar seçim ihtimalleri konuşuluyor. Sandıkta oylarımızla bütün bu planları bozacak bir irade ortaya koyalım. Bu seçim böyle bir iradeyi ortaya koyacağımız bir seçim." dedi.

"TERÖRLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYORLAR"

HDP'nin terörle arasına mesafe koymadığını, lanetlemediğini ve Kandil'den talimat alarak particilik yaptıklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Terörden talimat alıyorlar. Kandil'den talimat alıyorlar. Terörle işbirliği yapıyorlar. Sayın Demirtaş, 'terörist cenazelerini bir milletvekili katılmazsa HDP'den partiden onu atarım' demiş. Bu terörle işbirliği yaptıklarının en çarpıcı tespitidir. 'Biz başkayız, terör başka' diyor ya, terörist cenazesine HDP'li bir milletvekili katılmazsa partiden atacaklarmış. Sen terör partisi oldun. O yüzden onu saymıyorum, bir tarafa koyuyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Şahin Ak Parti Karabük Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title