Haberler

Ak Partili Şahin: Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlık Sıfatı Haziran 2015 Noktalanacak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun girdiği her seçimde mağlup olduğunu ve bunun ezikliğini yaşadığını söyleyerek "Yeni bir mağlubiyet onu bekliyor. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık sıfatı Haziran 2015 noktalanacak" iddiasında bulundu.

Kütahya'da Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı'na Mehmet Ali Şahin, AK Parti Kütahya milletvekilleri Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kınay, Vural Kavuncu, Kütahya Belediyesi'nin Ak Partili Başkanı Kamil Saraçoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

YENİDEN DEĞERLENDİRMESİNİ ÖNERİYORUM

Toplantıda konuşan Mehmet Ali Şahin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılmayacağını açıklamasını eleştirdi. Şahin şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91'inci yıldönümü münasebetiyle ilk kez cumhurbaşkanı sıfatıyla Ankara'da törenlere katılacak ve resepsiyonlar verilecek. Ana muhalefet partisi lideri şimdiden 'Ben katılmayacağım' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu katılmayacaklarmış çok üzüldük. Kılıçdaroğlu, girdiği her seçimde AK Parti karşısında mağlup olmuş. Bunun ezikliği içerisinde. Kılıçdaroğlu 2015 seçimlerin de başarılı olmazsa Haziran ayının ortalarına doğru görevi bırakmak zorunda kalacak. Sadece eleştiren, hakaret eden, ortaya hiç bir proje koymayan bir muhalefet Türkiye'nin problemlerini nasıl çözecek? Kafasında proje olmayan bir siyaset anlayışıyla bir yere gelmek mümkün değildir. Yeni bir mağlubiyet de onu bekliyor. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık sıfatı Haziran 2015 noktalanacak. Tabi ki bunu CHP'lilerin bileceği bir iştir. Ama 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine takılmayacağını ilan etmesi büyük bir talihsizliktir. Kendisine Çarşamba gününe kadar yeniden değerlendirmesini öneriyorum."

TERÖR RANT DOĞURDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mehmet Ali Şahin, Türkiye'nin dirliğinden ve birliğinden asla geri adım atmayacaklarını söyledi. 6- 7 Ekim tarihlerinde Kobani bahaneli eylemlerin yapıldığını belirten Şahin şöyle konuştu:

"Kobani'de yaşayan kadın, çocuk, yaşlı hiç kimse yoktur. Hepsi 200 bin insan Türkiye'dedir. Bize sığınmışlarıdır ve misafirlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın yurtdışından gelirken uçakta söylediği gibi Kobani başka amaçlar için kullanılıyor. Başka bir akım bunlara yön veriyor. Farklı bir amaç var. Sayın Demirtaş Amerika'ya gitti geldi, bayramın 3'üncü günü bir açıklama yaparak, mensuplarını sokağa davet etti. Gördünüz olan biteni. O bölge insanı bu olaydan tamamen şikayetçi. Türkiye'nin böylesine bir terör belasından kurtulmasını istiyoruz. Bunun için milli birlik ve kardeşlik projesini başlattık. Ama buna mani olmak isteyen, bunun başarılı olmamasını isteyen, hem terör örgütü hem de bir takım odaklar ve bir takım güçler var. Terör bir rant doğurdu. Bunlar haraç topluyorlar. Dünyanın en güçlü uyuşturucu mafyası bu terör örgütünün içerisindedir. Uyuşturucu işi yapanlar bu terörün bitmesini istemiyorlar. Ülkenin güvenliğinden taviz vermeden biz bu sorunu bir şekilde çözmek istiyoruz. Bunun üstüne üstüne gideceğiz. Milli birlik ve kardeşlik projesinin hayat geçmesini istiyoruz. Türkiye'nin dirliğinden birliğinden asla geri adım atmadan taviz vermeden bu sorunu çözmek istiyoruz."

Mehmet Ali Şahin İl Danışma Kurulu Toplantısı'nın ardından Erden Grup tarafından Kütahya- Afyonkarahisar karayolundaki akaryakıt istasyonunun açılış törenine katıldı. - Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Ali Şahin Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title