Haberler

Ak Partili Şahin'den Tgrt Haber'e Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin, TGRT Haber’de kendisine desteğini yazdığı yazı ile anlatan Genel Yayın Yönetmeni Ataullah Arvas’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin, TGRT Haber'de kendisine desteğini yazdığı yazı ile anlatan Genel Yayın Yönetmeni Ataullah Arvas'ı makamında ziyaret etti.

Ataullah Arvas, AK Parti Aday Adayı Zafer Şahin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Genç kardeşimin ismini sıkça duyuyorduk. Van'da böylesine aktif, girişimci, zeki ve başarılı bir genç kardeşimizin aday adayı olması beni mutlu etmiştir. Bölgenin sorunlarını bilmesi, yaşadığı yerin sıkıntılarına çözüm önerileri göz ardı edilemeyecek kadar güzel. İnşallah hayırlısı ile bu süreç adaylıkla sonuçlanır ve kardeşimizi mecliste Van'a hizmet yollarında görürüz. Rabbim yolunu açık etsin, ben Ataullah Arvas olarak genç kardeşim Zafer Şahin'in her zaman tam destekçisiyim" dedi.

Zafer Şahin ise, "Vanlı hemşehrimiz Ataullah Beyin desteği bizleri çok mutlu etti. Bu desteğe kayıtsız kalamazdık. TGRT Haber'e gelerek misafiri olduk. Haberciliği ile başarısını kanıtlamış birinden böyle güzel övgüler almak beni çok mutlu etti. Bu övgüler bizim var olan çalışma azmimizi, gücümüzü katlayarak daha azimli, daha inançlı, daha güçlü çalışmamıza vesile olmakta" diye konuştu.

Karşılıklı iyi niyet, dilek ve temennilerin ardından ziyaret son buldu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tgrt Haber Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title