Haberler

Ak Partili Özsoy: "Sarıyer'de Yeni Bir Sayfa Açacağız"

Sarıyer'de yaşayan Kastamonuluların düzenlediği kahvaltı programına katılan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer'i tekrar ayağa kaldıracaklarını belirterek, "Dünya lideri Başbakanımız ve İstanbul'un mimarı Kadir Topbaş ile birlikte Sarıyer'de yeni bir sayfa açacağız" dedi.

Sarıyer'de yaşayan Kastamonulular, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'a destek amacıyla geniş çaplı bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Kastamonulu işadamı Hamit Tomba, Satı Demir ve Meclis Üyesi Adayı Salim Kain'in öncülüğünde gerçekleşen organizasyona yaklaşık 1300 kişi katıldı. Bahçeköy yolundaki Bahar Cauntry'de düzenlenen toplantıda, Kastamonulular AK Partili Özsoy'a sevgi gösterisinde bulundu.

"SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GÖREVE GELİYORUZ"

Her zaman Kastamonulu dostlarının desteğini aldığını ve bundan onur duyduğunu ifade eden AK Partili Sedat Özsoy konuşmasında, "Her zaman siz bizim yanımızda, biz de sizin yanınızda olduk. Birlikte çok güzel günler geçirdik. Bugün de bu salonu doldurarak bu birlik ve beraberliğimizi tekrar pekiştirdik. Sarıyerimizin yıllardan beri biriken sorunlarının hepsini çözmek adına göreve geliyoruz" dedi.

Sarıyer'i ayağa kaldıracaklarını ifade eden AK Partili Özsoy, "Biz halisane duygularla, bilgi birikimi ve tecrübelerimizle yola çıktık, Sarıyerimiz gerçek manada AK Parti ile hizmete tekrar kavuşacak. Dünya lideri Başbakanımız ve İstanbul'un mimarı Kadir Topbaş ile birlikte Sarıyer'de yeni bir sayfa açacağız, Sarıyer'i tekrar ayağa kaldıracağız" şeklinde konuştu.

"SARIYER BÜYÜK ATILIM YAŞAYACAK"

Kurtuluş Savaşı'nda Milli Mücadele'de Kastamonu o gün nasıl bir duruş sergilemişse bugün de aynı duruşu sergilediğini kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ise, "Küresel güçlerin oyunlarına buradan bu birlik ve beraberlikle çok güzel bir mesaj verdiniz. Sarıyer'in bir 5 yılı heba oldu. Hiçbir çalışması olmayanlar kapı kapı dolaşıp yalanlarla dolu siyaset yapmakla meşguller. Sarıyer'in huzuruna ve emniyetine kastettiler. AK Parti markasıyla Sedat Özsoy başkanımız ile birlikte dev projelerle Sarıyer büyük bir atılım yaşayacak. Biz isteyene tapu, isteyene yerinde dönüşüm diyerek şu kangren haline gelen sorununuza çözüm getiriyoruz. Gelin, 50 yıldır konuştuğumuz şu mülkiyet sorununu tarihe hep beraber gömelim" diye konuştu.

AK Parti'nin 4. sıra meclis üyesi adayı Salim Kain ise yaptığı konuşmada hemşerilerinden destek istedi. Kain, "Sarıyer'de on binlerce kişilik nüfusuyla ilçemizin nüfus yoğunluğu bakımından üst sıralarda bulunan Kastamonulular olarak Sarıyer'in gelişiminde büyük katkılarımız olmuştur. Sarıyer'de, Sedat Özsoy ile birlikte gerçekleşecek olan hizmet seli çalışmalarında görev alacak olmaktan büyük onur duyuyorum. Hemşerilerimizin yararına bıkmadan, yorulmadan çalışmaya talibim. Hükümetimizin tüm kazanımlarını Sarıyer ölçeğinde hep beraber yaşayacağız. Sarıyer Belediyesi Allah'ın izni ile AK Partili yönetime kavuşacak" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title