Haberler

Ak Partili Özgün ve Akbaş, Meslek Odalarını Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Özgün ve Ayşe Akbaş, Meslek Odaları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına Nezaket Ziyaretinde Bulundular.

AK Parti Balıkesir milletvekilleri İsmail Özgün ve Ayşe Akbaş, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundular.

Balıkesir'in tek bayan milletvekili olan Ayşe Akbaş ile milletvekili İsmail Özgün'e ziyaretlerinde, AK Parti İl başkan yardımcıları Nail Akkeçi, Alaettin Boyar ve Ümit Demirbaş ile AK Parti İl Kadın kolları Başkanı Hülya Kamçı eşlik etti. Önce Anneler Derneği'ni ziyaret eden milletvekilleri ve partililer dernek başkanı Zekiye Seferbey ile diğer annelerin elini öptü, hal ve hatırlarını sordular. Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey, milletvekilleri Ayşe Akbaş ve İsmail Özgün'ü evlatları gibi sevdiğini belirterek,"Ne zaman arasak yardımlarını esirgemiyorlar. Biz onlardan memnunuz, onlar da bizden memnunsa problem yok" diyerek teşekkür etti.

Milletvekilleri daha sonra Tuhafiyeciler Odası'nı ziyaret etti. Oda başkanı İsa Erol ile görüşmelerinin ardından, Ziraat Odası'na geçerek başkan Sami Sözat ve üyeleriyle görüştü. İktidar milletvekillerinin odaya yaptıkları ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirten Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat, misafirlerini tarım ve ziraatla ilgili yaşadıkları sıkıntılar ve çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

(YU-MŞ)

22.09.2007 16:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title