Haberler

Ak Partili Özdağ ve Akyol, Köylerde Sorun Dinledi

AK Parti Sosyal İşler Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Gördes Belediye Başkanı ve Ak Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol ile birlikte merkez ve köylerde ziyaretler de bulundu.

AK Parti Sosyal İşler Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Gördes Belediye Başkanı ve Ak Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol ile birlikte merkez ve köylerde ziyaretler de bulundu.

Ziyaretlere AK Parti ilçe yöneticileri ile birlikte İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı. Gördes'te köy ve mahalle muhtarlarınla gerçekleşen sabah kahvaltısından sonra sırasıyla Gördes Seyahat, Kamyoncular Kooperatifi, Ziraat Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Ticaret Odası, Esnaf Sanatkarlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ büyük bir ilgi ve sevgi çemberi içerisinde karşılandı.

Köy ziyaretlerine İlk olarak Çiçekli Beldesini ziyaret eden Özdağ ve Akyol, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Daha Sonra Dutluca Köyü sakinleri ile bir araya gelen Özdağ ve Akyol, köy muhtarı Osman EFE'den köyün sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı. Dutluca Köyü'nden sonra Begel, Börez, Malaz, Efendili, Oğulduruk köylerinde de kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Özdağ ve Akyol, köylülerle bir araya geldi.Oğulduruk köyünde pankart ve çiçeklerle karşılanan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, muhtara ve vatandaşlara teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK DÜŞÜNMEK DEMEKTİR

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Köylü milletin efendisidir sözü gerçek anlamda AK Parti iktidarları döneminde hayat bulmuştur. Dağdaki çobanımızı, köydeki üreticimizi, çiftçimizi ötekileştiren ve şehirde ki vatandaşla onların oyu bir mi diye sorgulayan vesayetçi düşünce yapısından aynı haklara sahip, ürettiğinin karşılığını alan ve köylü- şehirli ayrımı yapılmayan döneme AK Partinin gerçekleştirdiği reform nitelindeki uygulamalarla geçilmiştir. Köylü efendi olmuşsa gerçek manada bu bizim dönemimizde gerçekleşmiştir. Bilindiği üzere Manisa Büyükşehir oldu ve 30 Mart yerel seçimlerine Büyükşehir Belediyesi olarak girecek. Büyükşehir demek büyük düşünmek, daha büyük hizmetlerle tanışmak demektir. Şehir merkezlerine nasıl hizmet gidiyorsa bundan sonra aynı hizmetin köylerimize de geleceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Biz laf olsun torba dolsun mantığıyla değil, halka hizmet Hakka hizmettir felsefesiyle hareket eden bir iktidar partisinin mensuplarıyız" şeklinde konuştu.

GÖSTERİLEN İLGİLER BİZİ MUTLU EDİYOR.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ise Gördes'in her metrekaresini karış karış gezdiklerini belirterek, Gördes merkezde insan odaklı önemli ve güzel yatırımlar yaptıklarını, amaçlarının bu hizmetleri Gördes'in en ücra köşesine kadar götürmek olduğunu söyledi.

Kağıt üstünde sorunları bildiklerini ifade eden Başkan Akyol, "İnsanlarımızla bir araya gelerek istişare ediyoruz. Sorunları yerinde görerek, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Amacımız bu saha sorunlarını iyi planlayarak hizmetleri hızlı ve kaliteli bir şekilde vatandaşımıza yansıtmak. Her gittiğimiz yerde gösterilen ilgiler bizleri mutlu ediyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Akyol Selçuk Özdağ Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title