Haberler

Ak Partili Özdağ'dan Sert Eleştiriler

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimini eleştirerek, “Atatürk’ün partisi CHP, Atatürk’ün partisi olmaktan çıkıp illegal örgütlerin partisi oldu” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimini eleştirerek, "Atatürk'ün partisi CHP, Atatürk'ün partisi olmaktan çıkıp illegal örgütlerin partisi oldu" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Manisa Yeni Mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti milletvekili Özdağ, paralel yapı, CHP ve HDP hakkında açıklamalarda bulundu. Özdağ, CHP'nin, Atatürk ve İnönü'nün kemiklerini sızlattığını belirterek "Atatürk'ün partisi CHP, Atatürk'ün partisi olmaktan çıktı, illegal örgütlerin partisi oldu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bunlara sessiz kalıyor. Aynı Kılıçdaroğlu, CHP'li İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'i 'seçimlerde cemaatle işbirliği yaptık' dediği için partiden ihraç ediyor. HDP'yi zaten biliyoruz onlar Türkiye'nin partisi değil. Bu HDP 'Ermenicilik' yapıyor bunu da yaptığı açıklamalarda dile getiriyor. Bizim ne Kürtler, ne Çerkezler ne de diğer etnik gruplarla bir sorunumuz yok. Hepimiz bu toprağın çocuklarıyız. Irk yarış atları için geçerlidir. Ama birileri ırkçılık yapıyor bu memlekette. Onlara hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte yaşayacağız. Bunların hepsi dış güçlerin içerideki uzantıları. Özellikle geçmişte cemaat mensubu olanlara, cemaatin derneklerine kurban derisi verenlere, bağışta bulunanlara sesleniyorum; Bu cemaatin tepesinde hesabı olanlar ahlaksız adamlar. Şimdi gazetelerinde 'HDP'ye oy verin' diye yazıyorlar. HDP'ye oy verecek olanlar önce Allah'ı, vatanı düşünsün. Sakın hataya düşüp HDP'ye oy vermesin."

"MANİSA MAALESEF BİR DEPREM KENTİ"

Manisa'daki en büyük sorunlardan birinin imar sorunu olduğunu kaydeden Özdağ, şunları söyledi: "Manisa'daki evlerin çoğu güneş görmüyor. Çoğu depreme dayanıksız bina. Manisa maalesef bir deprem kenti. Yunusemre Belediye Başkanı Akgedik'te 6 bin konutlu bir TOKİ çalışması yapıyor. Ne kadar çok konut olursa hem ev fiyatları hem de kiralar ucuzlar. Kenar mahallelerde imar problemini büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre belediye başkanları beraberce halledecek. Böylelikle Manisa'da sağlıklı evler olacak."

"CUMHURBAŞKANIMIZ MANİSA'YI ŞEREFLENDİRECEK"

4 Haziran Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'ya geleceğini hatırlatan Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan Manisa'ya gelerek şehrimize şeref katacak. AK Parti iktidarı olarak 13 yıldır büyük işler başardık. 15 yıl önce bırakın evi, çoğumuzun arabası dahi yoktu. Hastanelere gidiyorduk şayet paramız yoksa rehin alınıyorduk. Şu an geldiğimiz noktada birçoğumuzun evi ve arabası mevcut."

HASTANE PROJELERİNİ ANLATTI

Manisa merkez ve ilçelerde yapılması planlanan devlet hastaneleri hakkında da bilgi veren Özdağ, "Ahmetli'de devlet hastanesi için arazimiz hazır. Kula ilçesinde de yeni devlet hastanesi için MHP'li belediye başkanı 1 ay süre istemişti, 7 ay süre geçtikten sonra hala bize yer gösteremedi, ardından da 'askıya aldık' ifadesini kullandı. Şayet verdiği sözü tutsaydı, hastanenin yapımının yarısı çoktan tamamlanmıştı. Çünkü 1 yılda bitireceğimize dair söz vermiştik. Askıya aldıktan sonra 'Selçuk Özdağ'ın haberi yok' diyor. O bize haber vermezse, bilgilendirmezse bizim nereden haberimiz olacak? Şimdi kalkmış bazı vatandaşların yerini kamulaştırma yapmış. Vatandaşlarda kendisini mahkemeye vermiş. İş bilmeyen adamların elinde olursa belediyeler maalesef böyle işler. İnşallah bu ay bize yer gösterirse bizde hemen kazmayı vuracağız ve Kula'daki hastaneyi bir yıl içerisinde teslim edeceğiz. Selendi Devlet Hastanesi iki ay içerisinde bitiyor. Demirci bir ay sonra bitiyor inşallah. Gördes, Alaşehir, Turgutlu bitti. Soma'da hastanenin yapımının bitmesi için 4-5 aya ihtiyacımız var. Manisa'daki 400 ve 600 yataklı hastane sözümüz vardı. Bu hastaneleri de Allah kısmet ederse 30 ay içerisinde bitireceğiz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk Özdağ Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title