Haberler

Ak Partili Özdağ'dan MHP'li Başkan Ergün'e 'Saddam' Benzetmesi

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa’nın MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü Irak’ın idam edilen devrik diktatörü Saddam Hüseyin’e benzetti.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa'nın MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü Irak'ın idam edilen devrik diktatörü Saddam Hüseyin'e benzetti.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte Hamzabeyli, Hacıhalliler ve Aşağıçobanisa Mahallelerinden geçen DSİ kanalında incelemelerde bulundu. Temizlik çalışmasının geçici bir tedbir olduğunu, bir an önce arıtma tesisi yapılması gerektiğini belirten Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü eleştirdi.

MANİSA, SADDAM'IN IRAK'I GİBİ

Özdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e seslenerek, "Kent Parkla övünüyorsun, kaç para harcadığını da bilmiyoruz. Bu mu elzemdi yoksa atık tesisleri, Turgut Özal'daki çöp toplamayı modern tesislere dönüştürmek mi önemliydi. Belediye başkanı ehemle mühimi ayırt edemiyor. Şov yapma yeridir diyorum kızıyorlar. Belediye başkanlığı resimlerini her yere asma yeri değildir. Saddam'ın Irak'ı gibi. Her yerde resimleri var. Vatandaşlar da şaşkın. Biz de atık tesisleri bir an önce yap, Manisa'yı bu kokudan kurtar diyoruz. Manisalıları ve Cengiz Ergün'ü daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Ergün'ü Karşıyaka'dan, Çeşme'den Manisa'ya davet ediyorum." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Özdağ Cengiz Ergün Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title