Haberler

Ak Partili Oktay Saral: Genel Kurul'da Yaşanan Gerginliğe Sebep Olduğum İçin Üzgünüm

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, dün Genel Kurul'da, CHP'li Bülent Tezcan'la arasında geçen yumruklu kavgayla ilgili konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, dün Genel Kurul'da, CHP'li Bülent Tezcan'la arasında geçen yumruklu kavgayla ilgili konuştu. "Üzgünüm" diyen Saral, "Ben 45 yıllık hayatımda ilk kez kavga ettim. Hiç arzu etmediğim bir manzaraydı" dedi. Saral, CHP'lilerin, bu gerginliği bilinçli çıkardığını öne sürerek, "Dün yaşanan olayı dramatize ederek kamuoyuna mağdur görüntüsü verdiler. Sanki Bülent Tezcan komaya girdi gibi gösterdiler" diye konuştu.

Saral, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Genel Kurul'da CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulünt Tezcan ile arasında geçen kavgayı değerlendirdi.

Genel Kurul'da arzu etmediği bir olayın yaşandığına dikkat çeken Saral, "Parlamentoya gelene kadar, 45 yıllık hayatımda hiç kavgaya karışmadım. 3 yıl belediye başkanlığı yaptım. Sadece sorunları çözen biri oldum. İnsanlık vecibelerin ön plana koyan, dertleri çözen bir insan oldum" dedi.

-SABREDE SABREDE DERVİŞ OLDUK-

Parlamentoya gelene kadar çok sakin ve sabırlı bir insan olduğunu vurgulayan Oktay Saral, "76 milyonu temsil ediyoruz. Bu temsili en güzel şekilde yapmamız gerekirken, bu çatı altında ne kadar sabırlı olmamız gerektiğini öğrendim" diye konuştu.

Meclis'i çok saygın bir yer olarak bildiğini, ancak şimdi ise seviyesinin düştüğünü savunan AK Partili Oktay Saral şöyle dedi:

"Sırtımızda iktidar sorumluluğu var. Hep bir adım daha ileri gidebilir miyiz diye çalışıyoruz. Muhalefet ise her türlü aşağılayıcı eylemlerle bizi baskı altında tutmaya çalışıyor. Arkadaşlar sabrede sabrede derviş oldu. Dünyanın en sabırlı insanı getirseniz buraya, sinirleri alınmış birini getirin, bu parlamentoda şaftı kayıyor" şeklinde konuştu.

-BEN BAZEN KENDİ YÜZÜME TÜKÜREN BİR İNSANIM-

Genel kurul'da yaşanan kavgalı oturumu nasıl olduğunu anlatan Saral, kürsüde AK Partili bir milletvekili arkadaşının konuşması sırasında CHP'lilerin laf attığını hakaret ettiğini söyledi. Saral şöyle dedi:

"CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Bülent Tezcan ayağa kalkarak hakaret ettiler. Her şey bir anlık oldu. Üzgünüm. Kimse böyle bir manzaranın sorumlusu olmak istemez. Bazen duygularımıza yenik düşeriz. Mahçup olacak şeyler yapabiliyoruz. Bazen laflar o kadar ağır gelir ki, 10 yumruğa galip gelir. Ben her akşam eve gittiğimde 'Ben acaba bugün ne yaptım kimseyi kırdım mı üzdüm mü' diye düşünen bir insanım. Aynaya baktığımda yüzüme tüküren bir insanım. Dün akşam eve gittiğimde uyuyamadım."

Dün Genel Kurul'da yaşanan yumruklu kavganın sorumlusunu CHP olarak gösteren Oktay Saral, medyayı da eleştirdi: "Sanki Bülent Tezcan komaya girmiş gibi anlatıldı. CHP'liler olayı dramatize ettiler. Çok güzel senaryo yazıp çok güzel rol yapıyorlar. Kamuoyuna mağduru oynuyorlar."

-SİNİR VE TANSİYON HASTASI OLDUM-

Meclis'in seviyesinin düştüğünü belirten Oktay Saral, "Yaptığım hoşuma gitmedi. Ben Parlamentoya geldikten sonra tansiyon sinir hastası oldum. Kamer Genç diye bir adam var. Başbakan'a 'Tayyip, Tayyip'in karısı' gibi laflar ediyor. Herkesi Meclis'e almasınlar. Ben dahil bir kriter koyulsun. Biz kalkıp CHP liderine 'Kemal' diyor muyuz" dedi. Saral, "Bülent Tezcan'dan özür dileyecek misiniz, geçmiş olsun dileklerinde bulundunuz mu?" şeklindeki soruları, "Üzgün olduğumu söyledim. O manzara hoşuma gitmedi. Arzu etmediğim bir olaydı" diyerek yanıtladı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Bülent Tezcan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title