Haberler

Ak Partili Nimetullah Topu, Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Nimetullah Topu, muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Nimetullah Topu, muhtarlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Nimetullah Topu, Ataşehir'deki 17 mahalle muhtarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Nail Yağcı ve Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Levent de katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Adayı Nimetullah Topu, "35 gün sonra yaşayacağımız yerel seçim için muhtarların rehberliğine, onların fikirlerine, ihtiyacımız var. İnşallah 30 Mart sonrasında Ataşehir Belediyemizi yönetirken yine muhtarlarımızın önderliğine, rehberliğine ihtiyacımız var. Çünkü halkın en yakın temas ettiği nokta, halkın hesap sorabildiği nokta, kahvede gördüğü, gece kapısının zilini çaldığı, problemi olduğunda, hastası olduğunda, cenazesi olduğunda birinci derece muhatap muhtarlardır. Bu bir seçim, çok sayıda aday olacaktır. Biz siyasi parti olarak tüm muhtar adaylarımızın hepsine eşit mesafede, hepsine aynı mesafedeyiz. İnşallah Ataşehir'i kucaklayan, bu meclis kadrosuyla önümüzdeki dönemde seçimi kazanan ve Ataşehir'e yatırım getiren, hizmet getiren bir kadro olacağız. Biz kendimize güveniyoruz, sizlerin de bu anlamda desteklerini bekliyoruz" dedi.

Toplantıda daha sonra muhtarlar tek tek söz alarak sorunlarını dile getirip, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nimetullah Topu Ataşehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title