Haberler

AK Partili Vekil Oğlunu Evlendirdi, Dolarlar Havada Uçuştu

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Millitvekili Seyit Eyüpoğlu'nun oğlunun Ankara'daki düğününde geline bol bol altın takıldı, dolarlar havada uçuştu.

Ak PARTİ Şanlıurfa Millitvekili Seyit Eyüpoğlu'nun oğlu Ömer Eyüpoğlu ile Derya Gülel, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Düğüne TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti MKYK üyesi Abdülkadir Aksu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

HALAT ÇEKEN DAVETLİLERE DOLAR YAĞMURU

Halay çeken davetlilerin üzerine dolarların yağdırıldığı düğünde, geline yüklü miktarda altın takıldı.

AK Parti Şanlıurfa Millitvekili Seyit Eyüpoğlu'nun avukat oğlu Ömer Eyüpoğlu ile Endüstri mühendisi Derya Gülel, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Düğün törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti MKYK üyesi Abdülkadir Aksu'nun yanı sıra bazı milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı.

EVLİLİK CÜZDANINI CEMİL ÇİÇEK VERDİ

Ömer Eyüpoğlu ile Derya Gülel'in nikah şahitliğini, Cemil Çiçek, Abdulkadir Aksu, Faruk Çelik ve AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya yaptı. Evlilik cüzdanını geline teslim eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek, genç çifti tebrik edip mutluluk diledi. Yöresel türkülerin söylendiği düğünde Abdülkadir Aksu ile Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, davetlilerle birlikte halay çekti, Çetinkaya, yerel sanatçının söylediği türkülere eşlik etti. Söylenen türkülerin ardından Cemil Çiçek'in milletvekili Çetinkaya'ya yaptığı espri ise renkli anların yaşanmasına neden oldu.

DAVETLİLER DOLAR ATMAK İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI

Düğüne katılan davetliler, halay çekenlerin üzerine dolar atmak için birbirleriyle yarıştı. Atılan dolarları, görevliler topladı. Gelin ve damada yüklü miktarda altın takıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyit Eyyüpoğlu Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (54)

ardamevleviciklik@hotmail.com:

işte yeni türkiye..siyasilerin külçe külçe altınlarla düğün yaptığı, vatandaşınsa soğuktan bebelerininin donarak öldüğü ülke.

55
12
yanıtYanıtla
tebrik ederimesra_cobannnn@hotmail.com:

güzel yorum ağzına yüreğine gerçeği gören gözüne sağlık arkadaş.

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

Alllah ın adaleti er geç tecelli edecektir.

49
6
yanıtYanıtla
levent dursunlevent_dursun@hotmail.de:

insan bunlara artik küfür bile edemiyor,,

43
9
yanıtYanıtla
mardinlifgfhyy564@hotmail.com:

e ne olmuş yani tüm düğünlerde dolar ve para atılıyor sanki o dolarlar yolsuzlukla bağdağtırılıyor gibi izlenim vermeye çalışıyolar.bide o dolarları millet takıyo kime ne eşleri dostları oktur yani ne olmuş iyi insanlara allah bin kat daha versin.hz.süleyman da zengindi zengin olmak günah değil ki

20
31
yanıtYanıtla
ÖZGÜRkuzeycadilari@hotmail.com:

YUH DİYORUM BAŞKADA BİRŞEY DEMİYORUM

yanıt0
yanıt0
Erayerayusbas@alnalburiye.com:

Senin durumun çok iyi ise sana diyecek birşey yok ancak enflasyonun araç kar zinciri lastik sökme makinesi ve hırdavat ürünleri ile hesalandığı asgari ücrete 3-4 zam yapıp 01.01.2014 itibari ile yaptığı zamlarla bu maaş zammını -20 arasında fazlasıyla geri alan bir hükümeti savunmana şaşırdım doğrusu

yanıt0
yanıt0
halil başbughalil_eeg@hotmail.com:

mardinli sizi şimdi ip yukarı çekiyor daha önce amalalik yaparken şimdi kral oldunuz batıdan g.antepten akpye oy yok doguyu zengin etti

yanıt0
yanıt0
selimselimce@selim.com:

Allah siz ve sizin gibiler akıl ve fikir versin. ne diyeyim

yanıt0
yanıt0
SEYYseyhan_keskin@hotmail.com:

YA URFA DA DÜĞÜNLER ÖZELLİKLE AŞİYET AĞA DÜĞÜNLERİNDE BOL BOL ALTIN TAKILIR DAHA 2 AY ÖNCE Bİ AŞİRET DÜĞÜNÜ OLDU BU ALTINLAR NE Kİ GELİN YERİNDE DURAMIYOR. ADET BÖYLE URFA DA

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title