Haberler

Ak Partili Metiner: "Yanlış Bir Karar, Ama Hayırlı Olsun"

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Esenyurt’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Esenyurt'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Metiner, YSK'nın sandıkların taşınma talebini reddetmesi kararını eleştirerek, "YSK'nın kararı yanlıştır. Bu karar, YSK'nın HDP'nin iç savaş tehdidi karşısında boyun eğdiği biçiminde de yorumlanabilir" dedi.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Esenyurt'ta esnafı ziyaret etti. Metiner, esnafla sohbet ederek destek istedi. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Metiner, YSK'nın bazı sandık bölgelerinin güvenli başka bir sandık bölgesine taşınmasına ilişkin ilçe seçim kurullarından gelen talepleri reddetmesini eleştirdi. Metiner, karara ilişkin olarak, "Yanlış bir karar, hayırlı olmayan bir karar ama hayırlı olsun. HDP'nin açık tehdidine rağmen 'seçimi boykot ederiz', 'iç savaş çıkar sandıklar birleştirilirse' diye başlayan tehdidine rağmen YSK'nın böyle bir karar alması beni derinden üzdü. Terörle mücadele sadece hükümetin meselesi değildir. YSK'nın seçimin dürüst bir şekilde, özgür şekilde yapılmasını sağlamak gibi bir görevi var. Sandıkların birleşmesine olumlu cevap vermesini beklerdim. Bu karar, YSK'nın HDP'nin iç savaş tehdidi karşısında boyun eğdiği biçimde yorumlanabilir. Hayırlı ve doğru bir karar değil" diye konuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bugün yaptığı koalisyon açıklaması ile ilgili olarak ise Metiner, "Keşke bizimle koalisyon yapsalardı. 1 Kasım'a gitmeye gerek olmazdı. 1 Kasım'dan sonra da kendisi dört madde ya da başka maddelerde kırmızı siyaset çizgisini siyaset tarzı olarak benimseyecek mi? Sayın Bahçeli 1 Kasım'da MHP'nin oylarının düşeceğini ve AK Parti'nin tek başına iktidar olacağını görmeye başladığı için böyle mesajlar veriyor. Keşke bunu Sayın Başbakanımız ve heyetimiz gittiğinde söyleseydi" şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerine de değinen Metiner, 3. Bölge'nin her bir ilçesi ve mahallesine gittiklerini söyleyerek, "Siyasal hava çok değişmiş durumda. 3 aylık siyasal belirsizlik, terör olayları, ekonomik istikrarsızlık AK Partisiz bir Türkiye'nin herkese neler kaybettirdiğini çok iyi bir şekilde göstermiş durumda. Halkımızın sağduyusunun 1 Kasım'da tekrar baskın çıkacağına inanıyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Metiner Esenyurt İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title