Haberler

AK Partili Metiner: Demirtaş, Tepe Tepe Kullanılmaya Müsait Biri

Güncelleme:

Erdoğan'ı eleştirirken, "Senin Kürt sorunun bitmiş olabilir. Çünkü senin Kürdün Mehmet Metiner'dir." diyen Selahattin Demirtaş'a Mehmet Metiner'den sert yanıt geldi.

Hakkari'de düzenlenen Nevruz töreninde yaptığı konuşmada, "Kürt sorunu yoktur" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Senin Kürt sorunun bitmiş olabilir. Çünkü senin Kürdün Mehmet Metiner'dir. Sana bin kere helal hoş olsun. Onları al tepe tepe kullan." demişti.

Demirtaş'a AK Partili Mehmet Metiner'den jet cevap geldi.

"DEMİRTAŞ KENDİSİ TEPE TEPE KULLANILMAYA MÜSAİT BİRİ OLDUĞU İÇİN..."

"Demirtaş kendisi tepe tepe kullanılmaya müsait biri olduğu için herkesi de kendisi gibi sanıyor" diyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, şu ana kadar ne devletin ne de PKK'nın Kürdü olmadığına vurgu yaptı.

"BEYAZ TÜRK'LERİN MAKBUL KÜRDÜ..."

Eleştirilerini peş peşe sıralayan Metiner, "Selahattin Demirtaş, Nişantaşı- Cihangir hattındaki 'Beyaz Türk'lerin makbul Kürdü olarak kabul edilmeyi bir kibir vesilesi sayıyorsa otursun kişilik ve durduğu yer itibariyle artık kimlerin kullanımına açık olduğunu sorgulasın." ifadelerini kullandı.

"DEMİRTAŞ BU GERÇEĞİ BİLECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dava lideri ve Müslüman bir Kürt kardeşi olduğunun altını çizen Metiner, Erdoğan'ı 80 öncesinden beri tanıdığını, onunla yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyduğunu ve Demirtaş'ın bu gerçeği bilmesi gerektiğini söyledi.

HODRİ MEYDAN

Metiner son olarak Demirtaş'a bir çağrıda bulunarak, "Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkede artık Kürt meselesi yoktur sözünün anlamını ve doğruluğunu bilmiyorsa Demirtaş'a anlatabilirim. O da biliyor ki gerçek bu. Yüreği yetiyorsa bu meseleyi bir televizyon kanalında tartışabiliriz. Tabii Kandil'in silahlarının arkasına sığınmadan gelsin." dedi.

DEMİRTAŞ NE DEMİŞTİ?

Demirtaş'ın Hakkari'de yaptığı açıklamalar şöyleydi:

"Cumhurbaşkanına kalsa barış zaten gelmiş. 'Daha ne istiyorsunuz' diyor. Biz senden bir şey istemiyoruz. Allah bizi ve bizim halkımızı senin gibilerinin eline düşürmesin yeter. Bunların anlayışları yukarıdan kendilerini sultan olarak, padişah olarak bize sanki sadaka dağıtır gibi daha ne verelim diyor. Sen kimsin ki bize ne veriyorsun. Biz senden bir şey istedik mi? Bizim anadilimiz anamızdan doğduğumuz gibi bizin hakkımızdır."

"Bakın dün Karadeniz'den arkadaşlarımız meclis grubumuzdaydı. Bugün Rize'nin poşisi omuzumda. Rizenin selamları, Karadeniz'in selamları Hakkari'ye ulaşıyorsa bizim bu ülkenin Cumhurbaşkanından isteyeceğimiz bir şeyimiz kalmamıştır. Senin Kürt sorunun bitmiş olabilir. Çünkü senin Kürdün Mehmet Metiner'dir. Sana bin kere helal hoş olsun. Onları al tepe tepe kullan." (Kaynak: Haber7)

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Selahattin Demirtaş Mehmet Metiner Ak Parti Sıkıcı Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (238)

PERSmobilWeb@haberler.com:

Metinerin konusmasi hic dikkatinizi cektimi. Diyorki Ben ne PKK nin kürdü NEDE devletin kürdüyüm peki iktidar partisi olan AKP devleti temsil etmiyormu yada vekili oldugu devleti baskami yada devletin kürdü olmak alcaklikmidir. ÖYLE ise Meitner in psikolojik bozukluklarimi var. Yada Meitner pargrafin son cümlesini kabullenmismi. Ama biz ÖYLE anliyoruz

63
0
yanıtYanıtla
AK Genclik:

AKP nin göz nuru aslan Metiner.

2
40
yanıtYanıtla
65 demirtaş:

Demirtaş helal olsun sana sen şerefin için mucadale ediyorsun mtinerde makarna için aradaki fark bu

20
17
yanıtYanıtla
realistmobilWeb@haberler.com:

Demirtaşa kurban olsen metiner.

29
2
yanıtYanıtla
mehmet adanamobilWeb@haberler.com:

Sen demirtas in tirnagina kurban ol

26
4
yanıtYanıtla
METİN HEM BİZİ HEM KENDİNİ KAHRETTİNMobil-ANDROID:

metiner gerçekten çok şansız bi insan ne kürtler ne türkler kimse sevmiyor bu adamı

17
13
yanıtYanıtla
ErdalMobil-IOS:

Türkiye'nin hata Dünya'nın en yalaka en adi insani bu Metiner dir

25
5
yanıtYanıtla
adnanMobil-ANDROID:

metiner tepe tepe kullanılıyor zaten

13
16
yanıtYanıtla
Zındık Mobil-IOS:

Çoban. Olamayan. Adam. Metiner. Seni. İnsan. Yerine. Koyanın

25
3
yanıtYanıtla
adı yeman:

bu adam dünyanın en rezil ve dönek insanı. adam mı bu acaba.

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 238 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title