Haberler

Ak Partili Kurtulmuş'tan Demirtaş'a 'Sivil İtaatsizlik' Tepkisi (2)

'adam KAMİKAZE GİBİ, YETKİ ALANINDA OLMAYAN BİR DOSYAYA EL ATIYOR' Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'nun Korgan, Kumru ve Çamaş ilçelerinde düzenlenen mitinglerde halka seslendi.

'adam KAMİKAZE GİBİ, YETKİ ALANINDA OLMAYAN BİR DOSYAYA EL ATIYOR'

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'nun Korgan, Kumru ve Çamaş ilçelerinde düzenlenen mitinglerde halka seslendi. Kurtulmuş, Korgan İlçe Meydanı'nda Türkiye'nin deniz üzerine dolguyla yapılan ilk havalimanı olan Ordu- Giresun Havalimanı'nın 22 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açacaklarını söyledi. Kurtulmuş, "Kaynaklar aynı kaynaklar, eskiden Türkiye bırakın denizin üstüne havaalanı yapmayı 25 milyon dolar için IMF'nin karşısında 50 takla atan bir ülkeydi oradan buraya geldik. Allah'a çok şükür Türkiye bugün dünyada itibarı olan bir ülke haline geldi. Tam işlerimiz bitti diyemeyiz çok mesafe aldık. IMF'nin kapısında duran bir Türkiye'den bugün IMF'ye borç teklif edecek bir Türkiye haline geldik" dedi.

MİLLET 30 MART'TA TOKAT GİBİ CEVABINI VERDİ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş daha sonra Kumru İlçesi'ni ziyaret etti. Kumru ilçe meydanında vatandaşlara seslenerek 30 Mart seçimlerinden önceki operasyonlara değinen Kurtulmuş şunları söyledi:

"Operasyonlar oldu 30 Mart seçimlerinden önce bunların hepsini gördük. Yetmedi MİT TIR'larını durdurdular. Geçen gördünüz adam kamikaze gibi kendisinin yetkisi alanında olmayan bir dosyaya el atıyor bir savcı, bir hakim ve bir başka mahkemenin yargıladığı adamı serbest bırakmaya kalkıyor. Zannediyor ki Türkiye sahipsiz. Zannettiler ki bu millet devletin ve hükümetin arkasında durmayacak. O zaman da onlar yaptılar, bir takım operasyonlar, millet 30 Mart'ta tokat gibi cevabını verdi. 'Biz, eski Türkiye yolunda gitmeyeceğiz, eski kumpaslara, benzer kumpasların kurulmasına müsaade etmeyeceğiz' dedi"

Miting yaptığı ilçelerde seçim irtibat bürosu açılışını da yapan Numan Kurtulmuş, Çamaş Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından karayoluyla Fatsa İlçesi'ne hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Millî İstihbarat Teşkilatı Numan kurtulmuş Çamaş Kumru Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title