Haberler

Ak Partili Kurtaran: "İzmir Gür Bir Sesle AK Parti Diyecek"

İzmir’de, teşkilat ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve teşkilat ile istişarelerde de bulunan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, “Modern kentimiz İzmir gür bir sesle AK Parti diyecek” dedi.

İzmir'de, teşkilat ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve teşkilat ile istişarelerde de bulunan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, "Modern kentimiz İzmir gür bir sesle AK Parti diyecek" dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, bir yandan teşkilat tanıtım toplantılarına devam ederken, bir yandan da İzmirli vatandaşların sorunlarını saptayıp projeler üretmek adına temposunu arttırdı. Kurtaran, teşkilat ziyaretlerinde büyük bir coşkuyla karşılanırken, yaptığı açıklamada ise İzmir'in makus kaderinin 7 Haziran'daki genel seçimlerle değişeceğini söyledi. Kurtaran, "Dünyada eşi benzeri görülmemiş güçlü bir teşkilat yapısıyla, kurumsal kimliğiyle, hizmet temelli oluşuyla bizler için onur ve gurur kaynağı olan partimiz, İzmir'i ve İzmirliyi çok önemsiyor. Güzel İzmir'imizin değerli insanı da artık özlenen ve beklenen hizmet için AK Parti'ye karşı olan teveccühünü arttırmış durumda. Bizler de AK Parti neferleri olarak Victor Hugo'nun ünlü eserlerinde bir prensese benzettiği kentimizin hak ettiği hizmete kavuşacağı günü özlemle bekliyoruz" dedi.

"KENTE YÖNELİK BİRÇOK PROJE HAZIRLIYORUZ"

İzmir'in, Türkiye'nin en yaşanılabilir kenti olduğuna dikkat çeken Seda Kurtaran, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Modern yapısıyla, çağdaş insanıyla, huzurlu bir yaşam için en ideal kentte yaşıyor olmanın kıvancı olduğu kadar, sorumlulukları da vardır. İşte bu sorumluluk bu kente hizmet etme bilincinin bir sonucudur. AK Parti, İzmir'e ve İzmirli'ye vermiş olduğu değeri yerel seçimlerde partinin en önemli olan isimlerinden eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız ve şuan Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı olan Sayın Binali Yıldırım'ı kente göndererek göstermiştir. İzmir'e büyük hizmetler etmenin gururunu yaşayan partimiz bugüne dek sosyal, siyasal ve ekonomik birçok anlamda büyük yatırımlar yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Yine il kongremizde sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun İzmir'e Başbakanlık Ofisi açılmasına yönelik talimatı da kentimizin Partimiz nezdinde ne denli önemli olduğunu bir göstergesidir. Yıllarca kentine hizmet etmeyi tek düstur edinmiş biri olarak ben de kentime olan hizmet borcumu ödemek için gece gündüz demeden çalışacağım. Kente yönelik birçok proje hazırlıyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title