Haberler

Ak Partili Külünk: 15 Temmuz'un Birinci Hedefi Erdoğan'dı

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "15 Temmuz'un doğrudan birinci hedefi Recep Tayyip Erdoğan'dı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "15 Temmuz'un doğrudan birinci hedefi Recep Tayyip Erdoğan'dı. İkinci etabı da Putin'i tasfiye etmekti" dedi.

Samsun'un merkez Canik İlçe Belediyesi tarafından '15 Temmuz ve Sonrası' konulu konferans düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansa AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk  konuşmacı olarak katıldı. 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Külünk, "1'inci Dünya Savaşı bitmedi sadece ara verildi. 2'nci Dünya Savaşı bitti. Ara verilen 1'inci Dünya Savaşı. Berlin Duvarı'nın yıkılışının arkasından 1'inci Dünya Savaşı önce Balkanlarda devam etmeye başladı. Etnik milliyetçilik üzerinden egemenlik kavramının üzerinden Yugoslavya paramparça edildi. Balkanlar paramparça edildi. Balkanlar neredeyse doksanlı yılların sonuna kadar kana, gözyaşına, barut kokusuna mahkum edildi" dedi. Külünk, sözlerine şöyle devam etti:

"Suriye ve Irak'taki gelişmelerin ardından bizim coğrafyamızı, özellikle Türkiye'yi Balkanlaştırma operasyonun adı doğrudan 15 Temmuz operasyonudur. 15 Temmuz'da bu coğrafyayı, Türkiye'yi iç savaşa, Türkiye'nin enerjisi içeride tüketilirken, Türkiye'nin güneyinden Suriye'nin kuzeyinde bir PKK, bir PYD koridoru Akdeniz'e çıkartarak bizi Ankara'nın çevresine sıkıştırıp, güneyimizde bir PKK, PYD koridoruyla Akdeniz'e çıkıp, bizi bir daha Orta Doğu'ya çıkamaz hale getirerek ardından da bu 1'inci dünya savaşının devamı ikinci etabı Kafkasya'yı Balkanlaştırmaktı. 15 Temmuz'un doğrudan birinci hedefi Erdoğan'dı. 15 Temmuz'un sadece İstanbul ve Ankara'da dondurulmuş olmasının yani İstanbul ve Ankara'ya sıkıştırılmış olmasının sebebi doğrudan Erdoğan'ı şehit ederek ortadan kaldırmaktı. 15 Temmuz'un Türkiye'yi Balkanlaştırma hedeflerinin gerçekleştirilme şartı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı doğrudan ortadan kaldırmaktı. İkinci etabı da Putin'i tasfiye etmekti."

Konferansın sonunda, Külünk'e Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından tablo hediye edildi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Metin Külünk İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title