Haberler

Ak Partili Kubat: Bizim Beyannamemizi Milletimiz Yazıyor

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Doğan Kubat, bazı siyasi partilerin beyanname konusunda, "Bizden kopya çekiyor" şeklindeki yaklaşımlarını doğru bulmadığını belirterek, "Bizim beyanname kültürümüz 2002 yılından bu yana var. Bizim beyannamemizi milletimiz yazıyor" dedi.

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Doğan Kubat, bazı siyasi partilerin beyanname konusunda, "Bizden kopya çekiyor" şeklindeki yaklaşımlarını doğru bulmadığını belirterek, "Bizim beyanname kültürümüz 2002 yılından bu yana var. Bizim beyannamemizi milletimiz yazıyor" dedi. Partisinin milletvekili adaylarına destek olmak amacıyla Edirne'ye gelen Ak Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Doğan Kubat, Selimiye Camii'nde öğle namazı kılarak, çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. 13 yıldır vaat etmekten çok icraat yaptıklarını söyleyen Kubat, "Milletin menfaatine olan neyse takbik ettik, icra ettik, hayata geçirdik. Çünkü biz millete hizmeti siyasetin merkezine oturtmuş bir partiyiz. Tabii ki her siyasi parti kendi perspektifinden bazı vaatlerde bulunuyor. Bizim böyle bir vaat kültürümüzün olmayışı, 13 yıldır yaptıklarımızın millet tarafımızdan beğenilmesi desteklenmesi ve taklit edilmesi olduğu için biz milletimize bakıp bugün burada olduğu gibi aralarında milletimizin dertleriyle dertlenip onları dertleri neyse gidip Ankara'da hükümet olarak bu problemlerin çözümü için gerekli adımları attık. Biz sözünü tutan bir partiyiz. Yapamayacağımız hiçbir şeyi milletimize vaat etmeyiz. Ak Parti olarak verdiğimiz sözü de tutarız"dedi.

Milleti daha büyük sıkıntıya düşürmemek adına tüm adımları düşünerek attıklarını ifade eden Kubat, "Bugün Edirne'deyiz. Çiftçilerimizi çok yakından ilgilendiren önemli bir konu, biz gübre ve yemden KDV almayacağız. Bu da tarım üreticisine hayvancılığa önemli bir destektir. Biz milletimizin kaynaklarını yine milletimize kullanacağız. Ama bunu yaparken de hesap kitap yapacağız. Önümüzü görerek, adımlarımızı bilerek atacağız. Bu noktada bir takım siyasi partilerin 'Bizden kopya çekiyor' gibi yaklaşımlarını doğru bulmayız. Bizim beyanname kültürümüz 2002 yılından bu yana var. Bizim beyannamemizi milletimiz yazıyor"diye konuştu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Doğan Kubat, daha sonra partillerle seçim çalışmaları için bir araya geldi. - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Doğan Kubat Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title