Haberler

Ak Partili Köse, Mahalle Başkanları ve Gençlerle Buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili Avukat Mustafa Köse, Kepez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle başkanları toplantısına ve ardından Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Avukat Mustafa Köse, Kepez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle başkanları toplantısına ve ardından Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı'nda mahalle başkanları ile düzenlenen toplantıda, İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve parti yöneticileri de hazır bulundu. Mahalle temsilcilerinin AK Parti için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Mustafa Köse, "Vatandaşın nabzını en iyi tutan, mahallenin sorunlarını en iyi bilen, halkın ilk ulaştığı kişi mahalle temsilcileridir" dedi.

"MAHALLE TEMSİLCİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİNİ ALIYORUZ"

AK Parti İl Başkanı ve milletvekilleri olarak mahalle temsilcilerine ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Köse, "Burada mahalle temsilcilerimizin görüşlerini alıyor, mahallelerimizin sorunlarını yerinde görme şansı buluyoruz. Halkın sıkıntılarını, siyasetçilerden beklentilerini bu ziyaretlerde daha net görüyor, hizmet politikamıza buna göre yön veriyoruz" şeklinde konuştu.

"1 KASIMDA TEKRAR SEÇİM YAPILACAK"

1 Kasım'da tekrar seçim yapılacağını ifade eden Köse, mahalle başkanları ile ülke gündemine ilişkin fikir alış verişinde bulundu. Halkın AK Parti dışındaki siyasi partilerden umudu olmadığını belirten Köse, "Seçimde iyi bir sonuç elde edebilmemiz için mahalle başkanları ve yönetimlerine büyük görev düşüyor" diye konuştu.

"GENÇLER SAYESİNDE GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ"

Kepez İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya da katılan AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, siyasi deneyimlerini gençlerle paylaştı. "Akşamın bu saatinde, ülkem için ne yapabilirim" diyerek, gençlerin bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu belirten Köse, "Böyle gençler sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz" şeklinde konuştu.

"BOL BOL KİTAP OKUYUN"

Gençlere çok okumalarını tavsiye eden AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bol bol kitap okuyun. Günlük gazeteleri takip ederek, ülke ve bölge gündemi hakkında bilgi sahibi olun. Okumak ufkunuzu açacak, gerek siyasi hayatınızda, gerekse özel yaşamınızda olayları daha iyi analiz etmenizi sağlayacaktır. Yaşınızın ve zamanın kıymetini bilin. Bu çağlarda elde edeceğiniz birikim, şimdilerde kendinizi yetiştirmeniz, yarın için en büyük kazanım olacaktır. Ülkemizin sizin gibi çalışkan, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek, vatanını milletini seven gençlere ihtiyacı var. Sizlerle gurur duyuyoruz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Köse Ak Parti Antalya Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title