Haberler

Ak Partili Kökoğuz, Başkan Gibi Ağırlandı

AK Parti'nin Bayraklı Belediye Başkan aday adaylarından Mimar Ali Kökoğuz, Bayraklı'da gittiği mahallelerde büyük ilgi görüyor.

AK Parti'nin Bayraklı Belediye Başkan aday adaylarından Mimar Ali Kökoğuz, Bayraklı'da gittiği mahallelerde büyük ilgi görüyor. Alpaslan Mahallesi Pazaryeri ve mahalle kahvehanesinde gövde gösterisi yapan Kökoğuz, adeta başkan gibi karşılandı. AK Parti İlçe Teşkilatı da tam kadro Kökoğuz'a destek vermek için toplantıya katıldı.

AK Parti içerisinde kırgınlık ve küskünlüklerin olamayacağını ve seçime tek vücut olarak gidileceğini vurgulayan Gülcan, Kökoğuz'a başarılar diledi. Vatandaş ve partililer arasında bu ziyaret memnuniyetle karşılandı. Adaylık çalışması gibi bir toplantı olduğu partililerce vurgulandı. Ayrıca partinin görevden alınan küskün ilçe yöneticilerinden; İbrahim İlkhan ve Mert Serçekuş; görevden alınan mahalle başkanlarından Lütfü Karahan ve Çetin Armut gibi simaların olması Kökoğuz'un gücünün bir yansımasıydı. Partinin tek vücut arkasında duracağı isim belli oldu yorumları geceye damgasını vurdu.

BAYRAKLI BAŞKANINI BULDU

Yaklaşık 400 kişilik bir mahalleli, Mimar Ali Kökoğuz'u coşku ve sevgi ile karşıladılar. Her Toplantısı diğerinden kalabalık olması, vatandaşlar arasında "Bayraklı Başkanını buldu" diye yankı buldu. Toplantıya Meclis üyesi aday adayları da katılarak Mimar Ali Kökoğuz'a destek verdiler. Toplantıyı Meclis Üyesi Aday Adayı, Ünsal Madencilik ve İnşaat Yönetim kurulu başkanı Tahsin Ünsal tertipledi. Dostlarına Ali Kökoğuz'u sonuna dek destekleyeceğinin sözünü verdi. "Böyle halk tarafından sevilen ve kitleleri toplayan meclis üye adayları ile biz seçimi rahat kazanırız" yorumları yapıldı. Meclis Üyesi aday adayı, Yurtiçi Kargo Bayraklı Müdürü Gamze Örün, Meclis Üyesi aday adayı Ramazan Akgün ve Meclis Üyesi Aday adayı Münevver Aras Onur da toplantıya iştirak ettiler.

ÜMİT BOZ TESİSLERİ UYGUNSUZ

Mimar Ali Kökoğuz toplantıda yaptığı konuşmasında "AK Parti ile ülkemiz büyük bir ivme kazandı ve bu ekonomik ve sosyal gelişimden maalesef Bayraklı ve İzmir yeterince faydalanmadı. Bizler önce Bayraklı sonrada İzmir'in ülkenin gelişimine ayak uydurmasını ve sonrada İzmir'in hak ettiği yere gelmesini sağlayacağız" dedi. Soru cevap bölümünde Ümit Boz tesislerini halkın kullanamadığını ve ulaşımda yaşanan sıkıntıları vatandaşlar dile getirdi. Kökoğuz Ümit Boz tesislerinin gecekondu ve imar planına aykırı bir şekilde yapıldığını, imarda yeşil alan olarak görünen bu yerin böyle değerlendirilmesinin halka saygısızlık olduğunu ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pazaryeri Bayraklı Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title