Haberler

Ak Partili Koç: "Van'a Gelecek Kitapçığımızı İyi İncelemişler"

AK Parti’nin Van Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, “BDP anlamıştır ki; hizmet odaklı bir siyaset anlayışı Van halkının en temel talebidir.

AK Parti'nin Van Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, "BDP anlamıştır ki; hizmet odaklı bir siyaset anlayışı Van halkının en temel talebidir. Yine anlaşılmıştır ki; Van'a Gelecek projelerimiz Bekir Kaya tarafından iyi şekilde incelenmiş" dedi.

Açıklamalarda bulunan Koç, Bekir Kaya'nın "Van'a Gelecek" projelerinin açıklanmasının ardından 'Biz kimseye yapacağız, edeceğiz demiyoruz. Bizim tepeden inme projelerimiz yok' dediğini hatırlattı. Koç, "Elinden geldiğince projelerimizi itibarsızlaştırmak için çeşitli yollara başvurmuştu. Ancak gelinen noktada görülmektedir ki, Bekir Kaya Van kamuoyunun ısrarlı taleplerine karşı daha fazla dayanamamış ve projeler açıklamak mecburiyetinde kalmıştır. Rakibimizin seçime 6-7 gün kala yaptığı bu proje beyanları halkımızın artık hizmet ve proje odaklı bir yerel yönetim anlayışı talebinin en güzel ifadesi olmuştur ve bu manada bizi de sevindirmiştir. BDP anlamıştır ki; hizmet odaklı bir siyaset anlayışı Van halkının en temel talebidir. Yine anlaşılmıştır ki; Van'a Gelecek projelerimiz Bekir Kaya tarafından iyi şekilde incelenmiş. Eğer rakip belediye başkan adayımız bile bizim projelerimizden haberdar olup, ilham alıyorsa bu başarı Van halkınındır. Tabi projelerimizi küçümseyip daha sonra kes-kopyala-yapıştır mantığıyla proje açıklamak ayrı bir mevzuu. Takdir halkımızın. Ellerinde imkan ve zaman varken vaat ettiklerini yapamayanların, yeni vaatlerde bulunması üzücü bir durumdur. 2010 yılında 'Van Belediyesi'nin en büyük projesi hayata geçiyor' diye haber yaptılar, çok katlı otopark için. Ama hala bekliyoruz ki hayata geçsin. Neyse ki yeni projelerde çok katlı otopark yok. Yapamayacaklarını kendileri de anladı herhalde" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Koç Ak Parti Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title