Haberler

Ak Partili Koç: "Çarpıtanlar 30 Mart'ta Çarpılacaktır"

AK Parti'nin Van Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç ; sevgi, barış ve kardeşliği Türkiye'nin her karış toprağına tüm engellemelere rağmen nakış nakış dokuyacaklarını belirterek, "Yeni bir Türkiye inşa eden AK Partimizin neferleri olarak gittiğimiz her yerde sevgi ve kardeşliğimizi pekiştirmek için gidiyoruz" dedi.

Son günlerde yaşanan olaylara değinen İbrahim Koç, hangi ideolojiyi, düşünceyi ve de siyasi partiyi desteklerse desteklesin, bu coğrafyanın çocuğu olan herkesi kardeşleri olarak gördüğünü söyledi. Koç, "Nihayetinde bu bir seçim yarışıdır. Herkes bu anlamda siyasi parti çalışmalarını gerçekleştirmede, yerel anlamdaki hedef ve projelerini seçmen kitleleriyle paylaşmada özgürdür. Bu düşünceden hareketle ziyaret ettiğimiz Doğanlar köyünün dönüşünde maalesef araçlarımıza taşlarla saldırıda bulunuldu. Olayların büyümemesi ve taşkınlık yapan Doğanlar köyündeki gençlerimizi sakinleştirme adına Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Osman Nuri Gülaçar'la birlikte onlarla konuşmak istedik. Köydeki hatırı sayılır büyükler de bu anlamda bizlere yardımcı olmaya çalıştı. Bu olaylar sırasında maalesef 2 polis memuru arkadaşımız atılan taşlarla yaralandılar. Birçok aracımız fiziki hasara uğradı. Tüm bu yapılanlara rağmen biz iyi niyetli yaklaşımımızı koruduk. Bu anlamda BDP'nin çarpıtarak yapmış olduğu basın bildirisini şiddetle kınıyoruz. Kesinlikle bize saldırıda bulunan hiçbir gencimize fiziki ve sözlü olarak hiçbir müdahalemiz olmadı. Hele ki iddia edildiği üzere silah zoruyla genç kardeşlerimize müdahalede bulunduğumuz iftirasını hiçbir şekilde kabullenmiyoruz. Bizler AK Parti olarak yapılmış olan bu çirkin çarpıtma ve iftirayı şiddetle kınıyoruz ve diyoruz ki amacı bu topraklarda barış, kardeşlik ve huzurun inşasını devam ettirmek olan bizlerin bu çabasını engellemek isteyenler beyhude bir çaba içerisindedirler. Unutmasınlar ki karşılaştığımız her engel bizi daha da kamçılamakta, çalışma aşkımızı ve heyecanımızı artırmakta. Bize, halkımıza hizmet etme yolunda asla engel olamayacaklardır. Partimize halkımız tarafından gösterilen teveccühü; baskı, şiddet ve tahammülsüzlüğünüzle engellemeye çalışsanız da 30 Mart akşamı en iyi cevabı alacaksınız. Çarpıtanlar 30 mart'ta çarpılacaktır. Hiç kimse taş atarak zafere ulaşamaz. Herkes şunu bilmelidir ki AK Parti hizmetin partisidir. AK Parti milletin partisidir. AK Parti, barışın partisidir. Eminiz ki o pravaktörler dışarıdan gönderildi. O provakatörlerin tek amacı kan dökmekse, şunu bilsinler ki AK Parti hükümeti olduğu sürece kardeş kanı asla dökülmeyecektir. Bizler daima millet, daima hizmet prensibini benimseyeceğiz ve barış için çalışacağız. Halkımızdan tek isteğimiz bu tür karalama oyunlarına gelmemesi ve bu provokatörlere en iyi cevabı 30 Mart'ta sandıkta vereceklerine canı gönülden inanıyorum. Ayrıca bu tatsız olaylar sırasında yaralanmış polis arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Koç Ak Parti Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title