Haberler

Ak Partili Keyifli'den İlçe Ziyaretleri

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulmenaf Keyifli, seçim çalışmaları kapsamında Bahçesaray, Çatak, Gürpınar, Gevaş, Özalp ve Saray ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulmenaf Keyifli, seçim çalışmaları kapsamında Bahçesaray, Çatak, Gürpınar, Gevaş, Özalp ve Saray ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulmenaf Keyifli; Bahçesaray, Çatak, Gürpınar, Gevaş, Özalp ve Saray ilçelerine ziyaret ederek, hem ilçe teşkilatları hem de halka bir araya geldi. AK Parti hükümetlerinin ülkeye ve Van'a büyük hizmetler gerçekleştirdiğini belirten Keyifli, "Bölgemizde işsizliğin çözümünde üretken bir kent olma yolunda daha fazla çalışma yürütmemiz lazım. Mahalli seçimlerdeki projelerimizi şehre uygulayarak, gelişen ve büyüyen bir Van şehrini inşa etmeyi hedefliyoruz. Tek amacımız Van'a hizmet etmektir. Biz AK Parti olarak bir aileyiz. Biz gücümüzü halktan alıyoruz. Dolayısıyla böyle büyük bir ailede yer almak, AK Parti'nin çatısı altında siyaset yapmak onur vericidir. Gerek ilçe teşkilatlarının, gerekse halkın desteğini her zaman yanımızda gördük. Bu bir önceki yerel seçimde net olarak gözüktü. Farklı nedenlerle az bir oyla yerel seçimleri kaybetmiş olsak da halkın bize olan teveccühü bizi fazlasıyla memnun etti. Bu teveccüh doğrultusunda milletvekili aday adayı olduk. Her zaman olduğu gibi desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulmenaf Keyifli, gittiği her ilçede vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Bu ilgiden oldukça memnun olan Keyifli, halkın her zaman kendisini AK Parti'de bulduğunu belirterek, AK Parti'nin vatandaşın derdine derman, sorunlarına çözüm bulan bir siyasi hareket olduğunu söyledi.

"Tek umut AK Parti'dir" diyen Keyifli, genel seçimlerin Van'a ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisiyle ilçe ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçesaray Ak Parti Çatak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title