Haberler

Ak Partili Kaynarca: "Vatandaş Operasyonların Devam Etmesini İstiyor"

AK Parti İstanbul Milletvekili ve 3. Bölge Milletvekili adayı Tülay Kaynarca, 7 Haziran ile 1 Kasım tarihleri arasında vatandaşların beklentilerinin değiştiğini vurgulayarak, “Türkiye şimdi terörle mücadele ediyor.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve 3. Bölge Milletvekili adayı Tülay Kaynarca, 7 Haziran ile 1 Kasım tarihleri arasında vatandaşların beklentilerinin değiştiğini vurgulayarak, "Türkiye şimdi terörle mücadele ediyor. Onun için vatandaşımızın birinci önceliğinde Güneydoğu var, şehit cenazeleri var. Kesinlikle operasyonların devam etmesini istiyorlar" dedi.

AK Parti Milletvekili ve 3. Bölge Milletvekili adayı Tülay Kaynarca, Yeşilköy'de taksi durağını ziyaret etti. Taksicilerle çay içen Kaynarca, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kaynarca, vatandaşların AK Parti'nin seçim beyannamesini çok olumlu karşıladıklarını belirterek, "Yankıları çok güzel. Bu çok sevindirici. Bir evladın dünyaya gelişinden, anneye tanınan haklardan, eğitim sisteminde sağlananlara, lise ve üniversitedeki evlatlarımızla ilgili yeni sağladığımız imkanlara, emeklilerimiz için yeni sunduğumuz imkanlara, asgari ücretin bin 300 TL'ye çıkarılmasına kadar... Hepsini sıralayamam ama vatandaşlar kendisini direk ilgilendiren konu başlıklarındaki mutluluklarını aktarıyor. Emekli ise ve ona yansıyorsa seviniyor. Ama en çok 'evim yoktu TOKİ ile ilgili başlık çok hoşuma gitti hemen başvuracağım' diyor. Umudunu, Ak Parti'ye güvenini dillendiriyor. Doğumdan yaşlılığa kadar aziz milletimizin mevcut imkanlar içinde bazı vaatler sunduk. Bunun reform ayağı var, vaatler ayağı var, projeler ayağı var. Bu üçlü sac ayağını inşallah tek başına iktidar olarak 1 Kasım'da sağlayacağız. Teveccüh çok güzel" ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimleri ile 1 Kasım seçimleri arasında vatandaşların beklentilerinin değiştiğini vurgulayan Kaynarca, "Sorular değişmiş. Bu çok önemli. Tepkiler değişmiş, beklentiler değişmiş. Eğer vücudunuzun bir yeri acıyorsa bütün gözünüz kulağınız o acıyan yaranıza geliyor. Türkiye şimdi terörle mücadele ediyor. Onun için vatandaşımızın birinci önceliğinde Güneydoğu var, şehit cenazeleri var. 'Kesinlikle operasyonlar devam etsin' deniyor. Bu konuda da biz yönetim boşluğu bırakmadık. Vatandaş güven duyuyor" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Tülay Kaynarca Ak Parti Yeşilköy Türkiye Politika Güncel Haberler

title