Haberler

Ak Partili Kayatürk'ten 'Nevruz Bayramı' Mesajı

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Nevruz Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Nevruz Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Burhan Kayatürk, yayınladığı mesajında, "Yerküremizin tüm zenginliği ve ihtişamıyla bir baharı daha hep birlikte heyecanla ve umutla karşılıyoruz. Yakılacak nevruz ateşleriyle birlikte söylenen şarkılar, omuz omuza çekilen halaylar, kuş sesleriyle beraber yeryüzünün uyanışına karışarak bu cennet vatanın her karışında bir kar beyazlığına dönüşüyor. Birbirini kardeş bilen halkların, aynı cevherin zenginliğinde birleşen insanımızın, Asya'nın, Ortadoğu'nun ve Kafkasya'nın kadim milletlerinin tüm heyecanlarıyla ortak oldukları nevruz ateşinin heyecanını paylaşmaktan, aynı duyguda buluşabilmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Mesajında çözüm sürecine de değinen Kayatürk, "Ülkemizin içinden geçtiği barış ve çözüm sürecinin, nevruz ateşinin coşkusu ve baharın uyanışının insana verdiği büyük enerjiyle birleşerek toplumsal barışın kalıcılığının bir nişanına dönüşmesini umut ediyoruz. Barış ve çözüm sürecinde bölgemizin havası değişti. Bunun somut sonuçlarından sadece iki tanesini tüm Vanlılarla geçen hafta birlikte yaşadık. Ülkemiz; Azerbaycan ve İran dışişleri bakanlarının Van'da bölgesel barış amaçlı yaptıkları tarihi toplantı ile Kuzey Irak Kürdistan Yönetim Başbakanı Neçirvan Barzani ile yapılan görüşmeler sonucu Habur'a üçüncü köprünün yapılması ve beş sınır kapısının açılmasında mutabık kalınması, en güzel nevruz hediyesinin güneşin doğduğu Van'dan, ülkemize ve bölgemize müjdelemek bizler için tarihe tanıklık ile tarihi bir görev ve onurdur. Provokasyonların karşısında hep birlikte duracağımız, bizi bu anlamlı yoldan edecek her türlü olumsuzluğu birlik ve beraberliğimizle bertaraf edeceğimiz, sonu daima yaza çıkan yepyeni bir bahar olsun istiyoruz. Bu baharı kışa döndürmeme kararlılığı ve azmindeyiz. Kardeşliğin pekişeceği, umudun eksilmeyeceği, beraber yürüdüğümüz bu yoldaki tüm engellerin ortadan kalktığı, ateşinin yakıcı değil, yürek ferahlatan olduğu coşkulu bir Nevruz Bayramı diliyorum. Nevruzunuz kutlu ve daimi olsun. Newroz piroz be" diye belirtti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhan Kayatürk Nevruz Bayramı Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title