Haberler

Ak Partili Kaya, Bornovalı Şampiyonları Ziyaret Etti

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Kick Boks dalında Avrupa Şampiyonlukları bulunan Büşra Süvari ve Sertan Kuş ile biraraya geldi.

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Kick Boks dalında Avrupa Şampiyonlukları bulunan Büşra Süvari ve Sertan Kuş ile biraraya geldi. Şampiyon sporcuları tebrik ederek destek sözü veren Kaya, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla imkanı olmayan çocuklarımıza sahip çıkacağız" dedi.

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, bir haftadır etkili olan yağışa rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Çamdibi Altın Kemer Spor Kulübü'nde genç sporcularla bir araya gelen Kaya, Kick Boks branşında iki Avrupa Şampiyonluğu bulunan Büşra Süvari (19) ile bir kez Avrupa Şampiyonu olan Sertan Kuş'u (18) tebrik etti. Genç sporcuların imkansızlıklara rağmen Bornova'nın gururu olduğunu belirten AK Partili Kaya, gençlerimizin spor branşlarındaki başarılarının artması için belediye hizmetlerinin devreye girmesinin zorunluluğuna işaret etti. Her iki sporcunun da beş yaşında sporla tanıştığı bilgisi verilen Kaya, "Velilerimizin imkanları tek başına gençlerimizi, sporcularımızı spora yönlendirmek için yeterli olmayabilir. Bu noktada Bornova'da bazı bölgelerin spor tesisi anlamında ihmal edildiği ortada... Sporcularımızın mağduriyetlerini belediye başkanı seçildiğimizde gidereceğiz. Sıkıntıları sosyal belediyecilik anlayışı ile çözeceğiz. Çocuklarımızın okul dışında faydalanabileceği sosyal donatı alanları, spor tesisleri inşa edeceğiz. Bunlardan yararlanmak isteyen çocuklarımızın ailelerine de ek külfet yüklemeyeceğiz. Yeter ki Bornova'mızdan Büşra ve Sertaç gibi yüzlerce şampiyon yetiştirelim" diye konuştu.

MİLLİ ANTRENÖR DERT YANDI

Çamdibi Altın Kemer Spor Kulübü antrenörü Murat Yılmaz ise çok genç yaşta onlarca sporcuya eğitim verdiklerini anlatarak, imkansızlıklardan dert yandı. Aynı zamanda Kick Boks Milli Takım Antrenörü de olan Yılmaz, "Sporculara, gençlere değil; asgari ölçüde insana yapılması gereken yatırım bile bize yapılmıyor. Sıkıntılarımızı aşmak adına belediyeye 3 kez dilekçe verdik. Sonuç alamadık. İlhan Kaya'dan başkan seçilirse bize sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Şampiyon sporcu Büşra Süvari ile antrenör Murat Yılmaz'ın yaptığı gösteri maçı ise ilgi çekti. Denemek için boks eldivenlerini alan Kaya'nın, Büşra'nın dövüş sporundaki ustalığını izledikten sonra "Vazgeçtim" diyerek espri yapması katılımcılara kahkahaya boğdu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Çamdibi Bornova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title