Haberler

Ak Partili Kaya, 1 Kasım Sürecini Değerlendirdi

1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerden tek partili bir hükümet sonucu çıkacağını savunan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, 7 Haziran seçimlerinde elde edilen sonucu hiç arzu etmediklerini söyledi.

1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerden tek partili bir hükümet sonucu çıkacağını savunan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, 7 Haziran seçimlerinde elde edilen sonucu hiç arzu etmediklerini söyledi.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tansu Kaya, bir televizyon kanalında katıldığı programında soruları yanıtladı. Canlı yayında, saha çalışmaları ve 1 Kasım seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Kaya, 2004-2009 döneminde Aliağa'da Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, Aliağalıların bugüne kadar kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyledi. Milletvekili seçilmesi durumunda Aliağa'ya ayrı bir önem göstermesi gerekeceğini söyleyen Kaya, "Her ne kadar tüm İzmir'in milletvekili olacaksak da Aliağa bizim göz bebeğimiz olacak. Görev süremiz dahilinde yapmış olduğumuz işler ve sonrasında yapmayı taahhüt ettiğimiz işler var. Biz bundan sonra Aliağa'ya yapılacak her olumlu işin yanında ve takipçisi olacağız" dedi.

"BİZİM DERDİMİZ İSTİKRARI SAĞLAMAK"

Canlı yayında gündemi de değerlendiren Kaya, 7 Haziran seçimlerinde elde edilen sonucu hiç arzu etmediklerinin altını çizerek, şöyle konuştu; "7 Haziran seçimlerinde yüzde 41 oy aldık. Fakat aldığımız bu oy oranı karşısında sevinemedik. Çünkü bizim derdimiz seçimlerden birinci parti olarak çıkmak değil, 13 yıldır olduğu gibi Türkiye'de istikrarı sağlamak. Biz, 7 Haziran seçimleri sonucunda tek başımıza iktidar olamadıysak, burada suçu vatandaşa atmaktan ziyade öncelikle dönüp kendimize bakma zorunluluğumuz vardı. Bu durumu da genel merkezimiz 'fabrika ayarlarımıza dönüyoruz' diyerek kamuoyuna duyurdular. Bu doğrultuda tüm teşkilat yapımızla, milletvekili aday listelerimizle ve seçim beyannamemizle halkımızın karşısına çıkıyoruz."

"İĞNEYİ KENDİMİZE…"

1 Kasım için seçim bölgesinde yürüttüğü kampanya çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, "Yaptığımız ziyaretlerde bugün bizlerden en fazla istenen; istikrar, barış ve huzur ortamının tekrar sağlanması. 13 yıldır devam eden bir iktidar döneminde hem yerel hem bölgesel hem de ulusal çapta, Türkiye'ye hizmet etme fırsatı bulmuş bir partiyiz. 7 Haziran iyi değerlendirilmesi gereken bir seçim sonucudur. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmamız gerekir. Dolayısıyla biz bu süreçte öncelikle kendi eksiklerimizi, açıklarımızı ve hatalarımızı yakalama fırsatına sahip olduk" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tansu Kaya Ak Parti Aliağa İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title