Haberler

Kapusuz: Kılıçdaroğlu Paralel Yapının Üzerine Gidilmesinden Rahatsız

Güncelleme:

AK Partili Salih Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nun kaset servisleri kesileceği için paralel yapının üzerine gidilmesinden rahatsız olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kaset servisleri kesileceği için paralel yapının üzerine gidilmesinden rahatsız olduğunu öne sürdü. Kapusuz, "Demokrasilerde en büyük suçlardan birisinin milli iradeyi gasp etmek ve devleti milletten çalmaya kalkışmaktır" da dedi.

Kapusuz, Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hangi aracı, hangi yöntemi kullanırlarsa kullansınlar darbecilerin muhakkak "ihanetlerinin bedelini ödeyeceğini" belirten Kapusuz, "Neticeye ulaşmış hatta Anayasa yazdırmış darbeler ve darbeciler bile bugün yargılanırken darbe girişimleri mi yargılanmayacak? Sonuçta millete ve ülkeye ihanetin bir bedeli olur ve bu bedel ağırdır. Zira tüm bir ülkenin geleceğini kaos ve belirsizliğe sürüklemeye kalkanlar tüm milletin hakkına-hukukuna el uzatmış olurlar. Dışişleri Bakanlığında ülke meselelerinin konuşulduğu gizli toplantıları dinleyip servis edenler, Ülkenin milli istihbaratının yardım götüren tırlarını yetkisizce durdurup düşmanca müdahale edenler, Başbakanı, Bakanları, Milletvekillerini ve Bürokratları hukuksuzca dinleyip bunu iç ve dış çevrelere servis edenler elbette yargı önüne çıkarılacaktır" dedi.

-"KILIÇDAROĞLU ŞİMDİ DE PARALEL YAPININ AVUKATLIĞINA SOYUNUYOR"-

Kanunsuz işleri yapanların üzerine gidilmesi onlarla işbirliği yapanları rahatsız ettiğini belirten Kapusuz açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Paralel Yapının servis ettiği kasetlerle siyaset yapanlar bu yapının bitirilmesini elbette istemiyor. Ana Muhalefet Partisinin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da kaset servisleri kesileceği için paralel yapının üzerine gidilmesinden rahatsız olmuş. 17 ve 25 Aralık sürecinde polise ve savcılara methiyeler düzen Kılıçdaroğlu bugün Paralel Yapının üzerine giden polis ve savcıların emirle iş yaptığını söylüyor. 17 ve 25 Aralık operasyonlarını öve öve bitiremeyen Kılıçdaroğlu şimdi Paralel Yapı operasyonu için "Bu tür operasyonları doğru bulmuyoruz' diyor. Evet, Kılıçdaroğlu böyle operasyonları değil kaset operasyonlarını, tır operasyonlarını ve dinleme operasyonlarını doğru buluyor. Kılıçdaroğlu devlete ve millete operasyon çekilmesini doğru bulurken darbeye teşebbüs edenlere operasyon yapılmasından rahatsız oluyor. Kılıçdaroğlu; Başbakan'ın eline kelepçe takılmasını beklerken darbe teşebbüsünde bulunanlara kelepçe takılmasından rahatsız oluyor. Sözün özü; Şimdiye kadar paralel yapının kasetleriyle siyaset yapan Kılıçdaroğlu şimdi de Paralel yapının avukatlığına soyunuyor. Daha önce Ergenekon'un avukatıydı şimdi Paralel yapının avukatı. Esasen bunun ikisini CHP'de buluşturan da Kılıçdaroğlu değil mi?"

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title