Haberler

Ak Partili Kapusuz'dan CHP'li Milletvekillerine Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, CHP’li milletvekillerinin yemin törenindeki tavırlarına ilişkin, “Bugün 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’deki yemin töreni esnasında Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerinin takındığı tutum son derece yakışıksız ve nezaketsiz bir tutumdur” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, CHP'li milletvekillerinin yemin törenindeki tavırlarına ilişkin, "Bugün 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki yemin töreni esnasında Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerinin takındığı tutum son derece yakışıksız ve nezaketsiz bir tutumdur" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Kapusuz, CHP'li milletvekillerinin yemin törenindeki tavırlarına ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki yemin töreni esnasında Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerinin takındığı tutum son derece yakışıksız ve nezaketsiz bir tutumdur. Devlet geleneklerimizden nasibini almamış CHP'li bir milletvekili, TBMM Genel Kurulu'nda İçtüzük kitapçığı fırlatarak milli iradeye karşı saygısızlık yapmıştır. Devletimizi ve milletimizi temsil eden en üst makama ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne karşı yapılan bu saygısızlık, CHP'nin nasıl bir siyasi seviyesizlik içerisinde olduğunu göstermektedir. Hani bir söz vardır, herkes kendine yakışanı yapar diye. İşte CHP de bu yemin töreninde kendine yakışanı yapmıştır" ifadelerini kullandı.

Kapusuz, şunları kaydetti:

"CHP'nin sergilemiş olduğu bu nezaketsiz tutum, eminim ekranları başında töreni izleyen tüm vatandaşlarımızı ve sağduyulu CHP'lileri oldukça üzmüştür. Daha önceden planlandığı anlaşılan bu 'kitapçık fırlatma' hadisesi, eski Türkiye'nin vesayetçi kafasının ürünüdür. CHP hala daha bu statükocu zihniyetin temsilcisidir. Ama unutulmasın ki bu aziz millet, kitapçık fırlatan bu zihniyeti tarihin çöplüğüne fırlatmıştır. Bugün hala daha kitapçık fırlatarak kriz çıkaracağını zannedenler, yeni Türkiye'yi ve onun ruhunu anlayamamışlardır. Onlar toplumdan izole bir şekilde yaşayarak ve vesayetçi zihniyetin bekçiliğini yaparak, değişen ve dönüşen Türkiye'yi özümseyememişlerdir. Toplum değişmiştir, tarih değişmiştir ama CHP'nin millete ve onun iradesine karşı olan olumsuz tutumu değişmemiştir. Yeni Türkiye'ye eski CHP muhalefeti yakışmamaktadır. Adında halk olan ama halka saygısı olmayan, 6 okundan biri devletçilik olan ama devlet kurallarına nezaket göstermeyen CHP, eski Türkiye'ye aittir. Milliyetçi Hareket Partisi ise devlet geleneklerimize ve milli iradeye olan saygısını göstererek TBMM'deki yerini almıştır. Duyarlı yaklaşımlarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title