Haberler

Ak Partili Kalkan'ın Seçim Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan, seçim çalışmaları kapsamında Karabağlar ilçesinde düzenlenen kahvaltıda il kadın kolları ile bir araya geldi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan, seçim çalışmaları kapsamında Karabağlar ilçesinde düzenlenen kahvaltıda il kadın kolları ile bir araya geldi. Kalkan, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin siyasal hayatını etkileyeceğini söyledi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Karabağlar ilçesinde kadın kolları üyeleri ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Burada bir konuşma yapan Kalkan, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, "Bu seçimler geçen seçimlere benzemiyor. Biz bu defa bir partiyi seçmenin yanı sıra Türkiye'nin istikbalini, dirayetini ve düşmanlarımızın tavrını seçeceğiz. Sizden istediğim bu seçimi seçim olarak değil çocuklarımızın geleceğini, ülkemizin istikbalini tayin edeceğimiz bir seçim olarak görmenizdir. Bu seçim, Türkiye üzerine oynanan oyunlara verilecek cevabın seçimidir. Bu seçim Türkiye'nin birliği ve bütünlüğüne çomak sokan, kendi menfaatlerini ülke menfaatleri üzerinde tutan sömürgecilere karşı yapılan bir seçimdir" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ"

Kalkan, "Sayın Binali Yıldırım İzmir'den Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde 127 bin oy aldı. Karabağlar o dönem 30 ilçe içinde Sayın Binali Yıldırım'a en çok oyu getiren ilçe oldu. Ancak bu oylar o dönemki durum içerisinde heba oldu. Bugün bu oyları geri alacağız. 1 Kasım'da İzmirli hemşehrilerimiz bize yeni kendilerine oy verecekler. Bizler İzmirli hemşehrilerimizin içinden çıkmış kişiler olarak İzmir halkımızın vekili olacağız" diye konuştu.

Konuşmasında Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne de vurgu yapan Kalkan, şöyle devam etti:

"O hainlere şunu söylüyorum; onlar bayrağımızın hilalinden, yıldızından, beyazından, kırmızısından bir kıl dahi alamazlar. Hepimiz bu bayrağın altında bin yıldır yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Çünkü biz bir bütünün parçası olmuşuz. Herkes şunu iyice anlasın ki Türkiye'yi böldürmeyeceğiz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karabağlar Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title