Haberler

Ak Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu'na Tepki

AK Parti Aliağa Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Ak Parti Aliağa Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Ak Parti Aliağa Kadın Kolları üyeleri, parti binası önünde basın açıklaması yaptı. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu yaptığı açıklamada, "5 Nisan 2016 tarihinde milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla ana muhalefet partisi genel başkanı bir kadına hakaret etmiştir. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyeti olan sözlerinden dolayı ana muhalefet genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere toplumun her kesiminde kadınları bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz" dedi.

Basın açıklamasına AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri de katılırken, partililer açıklamanın ardından olaysız dağıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Aliağa Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title