Haberler

Ak Partili Kadınlar Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, beraberindeki partili kadınlarla birlikte Selimbey Mahallesi'ndeki evleri ziyaret etti.

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, beraberindeki partili kadınlarla birlikte Selimbey Mahallesi'ndeki evleri ziyaret etti.

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, Van'daki mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Selimbey Mahallesi'nde kapı kapı ziyaretlerde bulunan Hakan ve beraberindeki heyet, kadınlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinlediler. AK Parti'nin aile ve toplum yaşamına verdiği önemi ve kadına yönelik geliştirdiği sosyal politikalarından söz eden Hakan, iletilen taleplerle ilgili gerekli ilgi ve alakayı göstereceklerini ve mutlaka geri dönüş yapacaklarını dile getirdi. Hakan; huzur ve refahı sağlamak amacıyla demokrasiden ekonomiye, sosyal adaletten insani yaşama bütün alanlarda devrim niteliğinde reformlar yapan AK Parti'nin bu başarısında kadınların büyük payı olduğunu kaydetti. Hakan, AK Parti çatısı altında kadınların önemli yeri olduğunu ve çocuklara daha iyi bir gelecek kurmak adına tüm kadınları bu çatı altında birleşmeye davet etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title