Haberler

AK Partili Kadın Yönetici Trafik Kazasında Ağır Yaralandı

Güncelleme:

Edirne'nin Enez İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nalan Yörüker, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Yoğun bakıma kaldırılan Yörüker'in hayati tehlikesi var.

Edirne'nin Enez İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nalan Yörüker, Keşan ilçesine giderken yoldan çıkan araçta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

YOLDAN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre; Edirne'nin Enez İlçesi'nden Keşan ilçesine seyir halinde olan AK Parti Enez Kadın Kolları Başkanı Avukat Nalan Yörüker (40) yönetimindeki 22 FE 063 plakalı otomobil, Keşan'a bağlı Karahisar Köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Tarlalık alana uçan ve takla atarak hurdaya dönen araçta, Yörüker yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla hurdaya dönen araçtan çıkarılan Nalan Yörüker, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Avukat olan ve aynı zamanda AK Parti Enez Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğü öğrenilen Nalan Yörüker, Keşan Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından iç kanama şüphesiyle durumunun ağır olması nedeniyle 2. Seviye Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırdı. Durumu kötüye giden Yörüker, daha sonra ise burada yapılan müdahalelerinin ardından ambulansla Edirne'de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.Kazayı duyan çok sayıda partili de Keşan Devlet Hastanesi'ne akın etti. Nalan Yörüker'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Keşan Enez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title