Haberler

Ak Partili Işık'tan İftar Programı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Faruk Işık, iftar programı düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Faruk Işık, iftar programı düzenlendi.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık tarafından düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılım ile gerçekleşti. İftar yemeğinin ardından katılımcılara teşekkür eden Işık, bu tür iftarların toplumun kaynaşmasına vesile olduğunu belirtti. Işık, "Bu uygulamayı geçen sene başlattık. Allah nasip ederse bu uygulamamız devam edecek. Vaktimiz olursa, inşallah toplumumuzun diğer kesimleri ile de iftar programı düzenleyeceğiz" dedi.

Muş'un 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde AK Parti'ye destek verdiğini hatırlatan Işık, "Sizlerinde malumu olduğu üzere gerek Türkiye'de gerekse gönül coğrafyamızda oyunlar oynanıyor. Sizler bu oyunları 30 Mart'ta verdiğiniz destekle bozdunuz. Verdiğiniz destekten dolayı AK Parti Muş Milletvekili ve bir kardeşiniz olarak hepinize en derin şükranlarımızı sunuyorum. Sizin sayenizde Sayın Başbakanımızdan Muş için çok büyük övgüler aldık" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mazlumların sesi olduğunu vurgulayan Işık, "Şu anda Gazze bombardıman altında, Suriye'deki kardeşlerimiz katledilmektedir. Irak'ta kardeşlerimiz göçe zorlanmakta, yaşadıkları yerleri terk etmekte ve adete bir hicret yaşamaktadırlar. Bunlara rağmen dominonun devrilmeyen tek taşı olan ülkemiz ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan, mazlumların ve mağdurların hakkını savunma noktasında bütün enerjisini, iradesini ve yüreğini ortaya koymuş bulunmaktadır. Bu acıdan Bosna'dan tutun Çeçenistan'a kadar bütün mazlum ve Müslümanlar için hepinizden dua istiyorum. 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde hepinizden destek beklediğimizi hatırlatmak istiyorum. Sizlerin vereceği destekle Sayın Başbakanımız mazlumların ve mağdurların sesi olmaya devam edecek, sizlerin duaları ile ülkemiz bu coğrafyada liderliğini koruyacaktır" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ise, Gazze'de yaşanan olaylara değinerek, bütün Müslümanlardan başta Gazze ve Suriye olmak üzere bütün İslam alemine dua beklediklerini hatırlattı. Asya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı dualarla bütün yüreğini ortaya koyup, mazlumların yanında olduğunu ve durumun devam etmesi içinde herkesin 10 Ağustos'ta iyilikte yarışırcasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesi gerektiğini kaydetti.

İftar programına, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İl ve Merkez İlçe yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Ak Parti Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title