Haberler

AK Parti'li Işık Bulanık'ta

Güncelleme:

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, seçim çalışmaları kapsamında Bulanık ilçesini ziyaret etti.

MUŞ (İHA) – AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, seçim çalışmaları kapsamında Bulanık ilçesini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları nedeniyle Bulanık ilçesine gelen Işık, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Abdülmecit Cantepe ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Resul Bulut ile esnafı tek tek ziyaret edip pazara günü yapılacak olan seçimde kendilerine destek vermelerini istedi. Esnafları ziyaret esnasında bir pastanede karşılaştığı çocuklara dondurma ısmarlayan Işık, ardından partisinin seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye gündemini değerlendiren Işık, "Dik duran, 'git' deyince gitmeyen, 'vatandaşımın hakkını kimseye yedirtmem' diyen birini istemiyorlar. Kendi insanının yanında edebiyle oturan, yer sofrasında yemek yiyen, dertlinin derdiyle üzülen bir Başbakan var. Çünkü orada bu milleti temsil ediyor. Bu ülkenin nasıl yönetilmesi gerektiğini çok iyi biliyor" dedi.

"BELEDİYECİLİK AK PARTİ'NİN İŞİDİR"

Yerel yönetimlerin bir sevgi işi olduğunu ifade eden Milletvekili Işık, "Halkını, yöresini sevmeyen hizmet edemez. Vatandaşını hor gören, 'dağdaki çobanla benim oyum bir olur mu?' diyen, gelip Bulanık'a hizmet edemez. 15 yıldır Bulanık yerinde sayıyor. Neden? Çünkü bunlar küçük işlerin adamı. Büyük şeylerle baş edemezler. Öyle bir özgüvenleri yok. Küçük olsun benim olsun anlayışındalar bunlar. Ama bizim ustamız bile belediyecilikten gelme. Bizim zihniyetimiz ak belediyecilik anlayışıyla hareket ediyor. İşte muhalefet belediyeciliği böyle bir şey. Yoksa devlet bir şey esirgemiyor. Ama bunların ne vizyonu var, ne de istemeye yüzleri, ne de proje geliştirecek akılları var" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Bulanık Muş Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

49bluef_20@hotmail.com:

MUŞ MERKEZ DE NİYE GEZEMİYORSUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title