Haberler

Ak Partili İki Belediyenin Oturma Bankı Kavgası

SAKARYA'da ikisi de AK Partili Pamukova ile Geyve Belediyesi, köylere konulan oturma bankları konusunda birine girdi.

SAKARYA'da ikisi de AK Partili Pamukova ile Geyve Belediyesi, köylere konulan oturma bankları konusunda birine girdi. İki belediye de köylerde kendi banklarının olmasını isterken, sonunda iki belediyenin bankları da köyde kaldı.

Pamukova İlçesi Belediyesi, 3 yıl önce Geyve İlçesi sınırları içinde bulunan Kozan, Bayat, Bozören, Çengel ile Safibey Köyü'nde oturanların isteği üzerine buradaki kahve, cami, okul bahçelerine üzerinde 'Pamukova Belediyesi' yazısı bulunan banklar gönderdi. Ancak 3 yıl sonra yine AK Partili olan Geyve Belediyesi bu bankları kaldırıp yerine Geyve Belediyesi'ne ait bankları koymak istedi. Son olarak Kozan Köyü'nde, Pamukova Belediyesi'ne ait banklar Geyve Belediyesi'nden gelen zabıta görevlileri ve işçiler tarafından kaldırılıp kamyonlara yüklendi. Köylüler buna karşı çıkarak durumu Pamukova Belediyesi'ne bildirince Kozan Köyü'ne gelen Pamukova Belediyesi zabıta ekipleri ile personeli belediyelerine ait bankları Geyve Belediyesi'nin araçlarından indirerek tekrar köy kahvesinin bahçesine bıraktı. Bu kez Geyve Belediyesi'nden gelen görevliler ile Pamukova Belediyesi görevlileri arasında tartışm çıktı.

Geyve Belediyesi görevlileri, bankların kaldırılması talimatını belediye Başkanı Murat Kaya'nın verdiğini belirtirken, Pamukova Belediyesi personeli de Başkan Cevat Keser'in bunların kaldırılmaması talimatını verdiği söyledi. Tartışmalar sonunda köylerde iki belediyeye ait banklar da kaldı.

AKŞAM SAATLERİNDE BİR DAHA

Akşam saatlerinde Geyve Belediyesi zabıta ekipleri kamyonlarle yeniden mahallelere gelerek Pamukova Belediyesi'ne ait oturma banklarını kaldırmak isteyince köylüler zabıta ekiplerine karşı çıktı. Geyve Belediyesi zabıta ekipleri ve personeli ile köylüler arasında zaman zaman sert tartışmalar çıktı. Köylülerden Rıza Vural, 2013 yılında Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser'in talepleri üzerine oturma banklarını köylerine gönderdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Pamukova'ya bağlı değiliz. Ama yıllardır cenazemiz olduğunda tabut, cenaze yıkama aracımız Pamukova'dan geliyor. Ambulans lazım olsa Pamukova'dan geliyor. 2013 yılında Pamukova belediye başkanından oturma bankı istedik. Hemen gönderdi. Şimdi Geyve Belediyesi o bankları kaldırıp kendi banklarını koymak istiyor. Biz de izin vermedik. İkisi de kalsın ikisi de bizim belediyemiz."

Köylüler Geyve Belediyesi'nin bu ısrarına anlam veremediklerini belirtirken, köylerde şimdi iki belediyenin bankları da kullanılıyor.

- Pamukovasakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevat Keser Pamukova Kozan Geyve Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

Tokat'ta art arda 2 deprem! Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat'ta art arda 2 deprem! Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, 3 ilçede okullar tatil edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuvay-ı Milliye çıkışına Hamas'tan ilk sözler: Gurur duyduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuvay-ı Milliye çıkışına Hamas'tan ilk sözler: Gurur duyduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim yenilgisinin şokunu üzerinden atamayan partilileri ayağa kaldıran sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim yenilgisinin şokunu üzerinden atamayan partilileri ayağa kaldıran sözler

AK Partili Varank'tan Bilal Erdoğan'a ıstakoz emojisi

AK Partili Varank'tan Bilal Erdoğan'a ıstakoz emojisi

İstanbul'da hava şartları vapur seferlerini iptal ettirdi

İstanbul'da hava şartları vapur seferlerini iptal ettirdi

title