Haberler

Ak Partili İbrahim Turhan: "Yeni Anayasa Hayati Önem Taşıyor"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, partisinin Bayraklı'da düzenlediği kahvaltıda İzmirlilerle bir araya geldi. Turhan, "Yeni Türkiye kavramı, yeni anayasa, Türkiye için hayati önem taşıyan kavramlardır" dedi.

Merkez Bankası ve Borsa İstanbul'da yürüttüğü görevlerle dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili adayı İbrahim Turhan, partisinin Bayraklı'da düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı. Hükümetin 2023 hedeflerini anlatan Turhan, 7 Haziran seçimlerinin toplumun her kesimi tarafından öneminin kavranmasını gerektiğini ve vatandaşların koalisyon söylentilerini dikkate almaması gerektiğini söyledi. AK Parti iktidarı öncesi Türkiye'nin siyasi ve ekonomik özetini yapan Turhan, "Neresinden bakarsak bakalım ülke bitmiş bir durumdaydı. Hiçbir kurum sağlıklı çalışmıyordu. Devletin herhangi bir kurumu elindeki fazla parayı yüzde 80 faizle yatırırken, başka bir kurumu ise bankadan yüzde 130 faiz ile kredi çekmek zorunda kalıyordu. Aradaki fark rantiyenin cebine giriyor, bu fark da milletin cebinden çıkıyordu. Yüksek faizler ile rantiyeciler ceplerini dolduruyordu. Rantiyecilerin bağlantılarını kestik, hortumları kopardık ama bu seferde 28 Şubat süreci başladı" şeklinde konuştu.

"MİLLETİMİZ CEVABI SANDIKTA VERECEK"

Merkez Bankası ve Borsa İstanbul görevlerinin sonrası başka bir hizmet imkanı doğduğunun altını çizen Turhan, milletle beraber olmak milletle kucaklaşma vaktinin geldiğini dile getirdi. Turhan, bu millete sevdalı olduklarını belirterek "Bu millet, vatan sevdası öyle bir şeydir ki, millete sevdalı kişinin gözü başka bir şey görmez. Biz bu hizmeti ibadet şuuru ile yapıyoruz. Tüm bunların yanında karşımızda Türkiye'yi mahkum etmek isteyen bir zihniyet var, bizim mücadelemiz bunlarla. 7 Haziran seçimlerinde sandık ipini göğüsleyecek olan parti, AK Parti olacaktır. Milletimiz gereken cevabı sandıkta verecektir" ifadelerini kullandı.

"YENİ ANAYASA HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR"

İzmirlilerle yaptığı kahvaltının ardından ASKON'un (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) düzenlediği Patronlar Konuşuyor söyleşisine katılan Turhan, sözlerini şöyle tamamladı: "Üreten Türkiye, geleceğimiz için çok önemli ve bunun içinde hepimizin el birliği içerisinde gayret etmemiz gerekiyor. Yeni Türkiye kavramı, yeni anayasa, Türkiye için hayati önem taşıyan kavramlardır. Çünkü, biz her türlü vesayeti bir daha yaşamamak üzere olduğu yerden kaldırmadığımız müddetçe orta gelir tuzağından kurtulmamız mümkün olmayacaktır. Bu bağlamda yeni anayasamız ile yeni Türkiye'yi hep beraber oluşturacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Turhan Ak Parti Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title