Haberler

Ak Partili Hotar, Karadenizliler'den Yıldırım'a Destek İstedi

Yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir’de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, 53 Karadenizli il derneğini bünyesinde bulunduran Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, 53 Karadenizli il derneğini bünyesinde bulunduran Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti.

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu'nun düzenlediği toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte katıldı. Ziyarette konuşma yapan Hotar Karadenizli üyelerden önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti adayı Binali Yıldırım'a destek olmaları çağrısında bulundu.

Hotar 53 Karadeniz İl Derneğinin bir arada bulunduğu toplantıda Ak Parti tarafından İzmir'in kalkınması ve gelişmesi için hazırladığı 1414 projeyi özetleyerek "İzmir artık hak ettiği yere gelmeli" dedi.

Hotar "Adayımız Binali Yıldırım'ı yaptığı hizmetler ve kazanımları ile her biriniz yakından tanıyorsunuz. Bu hizmetlerin yerele taşınması için İzmir'in kalkınması için bugüne kadar partimize gösterdiğiniz teveccühü bundan sonraki süreçte de Binali bey ile devam ettireceğinizi inanıyorum. Adayımız Binali Yıldırım tarafından açıklanan 1414 proje İzmir'in ihtiyacı olan, Ülkenin Turizm yönünü Dünyaya açacak olan, Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek olan hizmetleri kapsamakta, Bu anlamda Bu seçimlerde Daima Hizmet Daima millet anlayışının devamını İzmir'e getirmek için çalışalım. İzmir'i artık Hizmetten yoksun bırakmayalım" dedi.

Hotar'ın konuşmaları sonrasında söz alan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım İzmir'e yönelik hazırlanan projeleri anlattı. Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) Genel Başkanı Aydın Özyar yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Nükhet Hotar Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title