Haberler

Ak Partili Hilmi Türkmen, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Rauf Orbay İlköğretim Okulu’nun kütüphanesinin açılış törenine katılan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, buradaki programının ardından, pazar esnafını ve Üsküdarlı vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.

Rauf Orbay İlköğretim Okulu'nun kütüphanesinin açılış törenine katılan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, buradaki programının ardından, pazar esnafını ve Üsküdarlı vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Üsküdar Rauf Orbay İlköğretim Okulu'nun kütüphanesinin açılış törenine katılan Hilmi Türkmen, okumanın öneminden bahsederek, " Kur'an-ı Kerim'in ilk inen ayeti "OKU!" emridir. Bu durum tek başına okumaya vermemiz gereken ehemmiyetin altını çizmektedir. Bizler de geleceğimizin mirasçısı gençlerimizin okuması için elimizden gelen hizmeti sunacağız. Bunun için bu göreve talip olduk. Bunun için hizmet sevdamızı anlatmak için gece-gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

Açılış programının ardından Yavuztürk Mahallesi esnaf ve vatandaşlarıyla Niyazi Sayın Kültür Merkezi'nde bir araya gelen AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, vatandaşların ilgisine teşekkür ederek, "Yeni dönemde 'Sosyal Belediyecilik' anlayışımız ile vatandaşlarımızı mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek mahallemiz için aldığımız kararları istişareler ederek sizlerin kararına sunacağız. Üsküdar'ımızın marka değerine değer katacak projelerle hizmetinize talibiz. Üsküdar bereketli bir ilçedir. Bizim kadim şehirlerimiz adeta insan ruhunun yansıması, cennet hayalinin bir izdüşümüdür. Allah'ın takdiri ve sizlerin desteği ile çıktığımız bu hizmet yolculuğuna 30 Mart'tan sonrada devam edeceğiz. İlgi, alakanız, destek ve dualarınız için teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile Üsküdar'ımızda yeni dönemde en güzel hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

30 Mart Yerel Seçimlerinin hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden AK parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen programına Medya FM'e katılarak devam etti. Üsküdar'a ve Üsküdar sakinlerine dair hayata geçirmeyi planladıkları projelerini anlatan Türkmen 30 Mart için değerlendirmelerde bulundu. Türkmen, "Bu seçimlerden Allah'ın izni ve Üsküdarlıların desteği ile zaferle çıkacağımıza inancımız tam. Bizler AK Parti'nin AK kadroları olarak Üsküdar'a hizmet sevdamızı 10 yıldır dile getiren ortaya koyan insanlarız. Üsküdarlılar bizi tanıyor biliyor" şeklinde konuştu.

TÜRKMEN, TAKSİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

İstanbul Taksiciler Odası'nın düzenlediği programa da katılan Hilmi Türkmen taksicilerin dertlerini ve dileklerini dinledi. Türkmen, hizmet talibi olduğunu belirterek, "Bugün İstanbul'un en ağır cefasını çeken taksici kardeşlerimizle buluştuk. İstanbul Taksiciler Odası'nın düzenlediği programa katılarak taksici kardeşlerimizle dertleştik. Şoför kardeşlerimizin acı tatlı hikayelerini dinledik. İlgi, alakaları ve destekleri için taksici kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz korsan taksiye de karşıyız vip taksiye de karşıyız, biz sarı taksilerin yanındayız. Üsküdar'da taksi durağı olmayan taksici esnafımız kalmayacak" dedi.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen seçim maratonuna AK Parti Üsküdar Gençlik Kollarının SKM Çadırında küçük bir mola verdi. Gençlerle bir araya gelen Türkmen " Bu enerjiyi gördükçe ne yorgunluğumuz geliyor hatıra, ne başka bir şey. Gençlerin enerjisi bize de tesir ettikçe, bu maratona devam edebilmek adına güç depoluyoruz " dedi.

Çadır sohbetinin bir değerlendirmesini yapan ve gençlerle neler konuştuğunu anlatan Türkmen şunları söyledi: "AK Parti Üsküdar Gençlik Kollarımızı SKM çadırında ziyaret ederek gençlerimizle sohbet edip bir enerji molası verelim istedik. Gençlerimizin şartsız koşulsuz her zaman yanındayız. Genç kardeşlerimizin önerilerini ve taleplerini dinleyerek gerçekleştireceğimiz projelerimizi anlatarak genç kardeşlerimizin sorularını cevaplandırdık. Bizim derdimiz Üsküdar'da gençlerimizi iyilerle tanıştırıp iyiliklerle arkadaş etmektir. Bizim hedefimiz geleceğimiz olan gençlerimizi özüne döndürerek inancıyla, kültürüyle barışık, dinine, toplumuna faydalı, birikimli ve eğitimli ideal bir gençlik oluşturmaktır. Gençlik Kollarımızın dinamizminden ve enerjisinden çok memnunuz. İnşallah 30 Mart akşamı zaferimizi birlikte kutlayacağız. Genç kardeşlerime destekleri için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde gençlerimizin de fikirlerini alarak belediyemizde de gençlerimizle birlikte çalışacağız." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hilmi Türkmen Rauf Orbay Ak Parti Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title