Haberler

Ak Partili Hamza Dağ'dan CHP'li Atilla Sertel'e Sert Eleştiri

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarf ettiği iddia edilen sözlerine tepki göstererek, "Muhalefet mantıklı hiçbir yaklaşım sergilemediği gibi kim daha seviyesiz bir üslup kullanırsa, daha çok hakaret ederse en iyi muhalefeti yaptığını zanneder hale geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sarf ettiği iddia edilen sözlerine tepki göstererek, "Muhalefet mantıklı hiçbir yaklaşım sergilemediği gibi kim daha seviyesiz bir üslup kullanırsa, daha çok hakaret ederse en iyi muhalefeti yaptığını zanneder hale geldi. Oysa milletin gözünde her gün daha da küçülüyorlar farkında değiller" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bir televizyon kanalına konuk olarak katılan ve açıklamaları tartışılan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in sözlerine sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sarf edildiği iddia edilen sözlerle ilgili muhalefetin mantıklı bir yaklaşım sergilemediğini ifade eden Dağ, "Bizler siyasetçiyiz, halkın oyu ile meclise kendilerini temsil için gönderdiği vekilleriz. Bizler bir şeyler söylerken dikkat etmeli, topluma örnek olabilecek konuşmalar yapmalıyız" dedi.

"İMAM HATA YAPARSA CEMAAT NE YAPMAZ Kİ"

Muhalefetin tutumunu da eleştiren AK Partili Dağ, şöyle devam etti:

"Balık baştan kokar. Her şeyden öte projeler üzerinden, fikirler üzerinden konuşmalıyız. Dolayısı ile hiçbir fikri, mantıki yönü olmayan, söyleyenin insanlığından dahi şüphe uyandıran bu tür konuşmalara cevap vermek lafügüzaf olacaktır. Aslında bu durumun buraya gelmesini özetleyen çok güzel bir atasözümüz var. İmam hata yaparsa cemaat ne yapmaz ki mahiyetinde, yaşanılan durum ne yazık ki tam da bu. Muhalefet mantıklı hiçbir yaklaşım sergilemediği gibi kim daha seviyesiz bir üslup kullanırsa, daha çok hakaret ederse en iyi muhalefeti yaptığını zanneder hale geldi. Oysa milletin gözünde her gün daha da küçülüyorlar farkında değiller. İnsanların seçtiklerine, her şeyden öte insana saygı duymayan, kendi gibi olmayan her şeyi inkar ve yok noktasında hareket eden bu zihin altyapısını bugüne kadar muhatap almadık, almamaya da devam edeceğiz."

ATİLLA SERTEL NE DEMİŞTİ?

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, katıldığı bir televizyon programında, "Biz hem çok şanslıyız hem çok şanssızız. Aynı yüzyıl içinde hem Türkiye'ye bir deha gelmiştir ve ne yazık ki Türkiye'nin de bir delisine denk geldik. Dehamız Mustafa Kemal Atatürk'tür. Diğerini de zaten siz biliyorsunuz. Manisa'ya açılan hastanenin de niye açıldığını iyi biliyorsunuz. Allah onu oraya getirmeyi nasip etsin" demişti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Atilla Sertel Hamza Dağ AK Parti İzmir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title