Haberler

Ak Partili Gül: Türkiye'yi Terör Belasından Kurtaracağız

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde adliye lojmanlarına yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırıyı kınayarak, Türkiye'yi terör belasından kurtaracaklarını söyledi.

Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Gaziantep'te yarın toplu tesislerin açılışlarının yapılacağı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki hazırlıkları inceledi. Gül, daha sonra valilikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Viranşehir'de düzenlenen terör saldırısını kınayan Gül, saldırının terör örgütünün son çırpınışları olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Viranşehir'de adliye lojmanında çok elim bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Bu alçak terör saldırısını, terör örgütünü de kınıyoruz, telin ediyoruz. 11 yaşındaki minnacık bir çocuğu katleden ve orada yine bir güvenlik personelini şehit eden bu alçak terör örgütünü lanetliyoruz. Yaklaşık 40 yıla yakın bir süre terör ile mücadele eden bir ülkeyiz. Tüm bunlar terör örgütünün son çırpınışları. Ülkemiz, İçişleri Bakanlığımızın, hükümetimizin ortaya koymuş olduğu perspektif yaklaşım bir terörist dahi kalmayıncaya kadar mücadelenin sürdürüleceği noktasındadır. Terör örgütünün yıllarca girilemeyen kamplarına yerlerine hükümetimizin dirayetli duruşu sayesinde güvenlik mensuplarımızın özverili çalışması neticesinde çok olumlu neticeler elde edilmiştir terörle mücadele konusunda. İnşallah bu kararlılık devam edecektir. Türkiye'yi bu terör belasından kurtaracağız. Son zamanlarda bu terör örgütünün son çırpınışları da aslında sıkışmışlığın, çaresizliğin sonucudur. İnşallah milletimizi ayırmaya çalışan kimse başarılı olamayacak. Bölge halkını da tehdit eden teröristleri etkisiz hale getirecek. İnşallah terörle mücadelede ülkemiz başarılı olacaktır. Terör örgütleri el ele verip Türkiye'yi çökertmeye çalışıyorlar ama bunda asla başarılı olamayacaklar. Terör Türkiye'yi diz çöktüremeyecek." - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title