Haberler

Ak Partili Gül: Meclis'te Teröre, Teröriste Destek Veren Hiçbir Milletvekili İstemiyoruz

– AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, TBMM'de teröre ve teröriste destek veren hiçbir milletvekili görmek istemediklerini söyledi.

– AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, TBMM'de teröre ve teröriste destek veren hiçbir milletvekili görmek istemediklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Oğuzeli ilçesinin Doğanpınar Mahallesi'ne yaptırılan sosyal tesis düzenlenen törenle açıldı. Tesisin açılış törenine Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik ile vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan ve milletvekili dokunulmazlıklarına değinen Abdulhamit Gül, mecliste teröre ve teröriste destek verenleri görmek istemediklerini söyledi. Başta kendi dokunulmazlıklarının da kaldırılması ile ilgili olarak meclise öneri verdiklerini anlatan Gül, şöyle konuştu:

"Hepimiz ay yıldızlı bayrağımızın altında inşallah kıyamete kadar burada yaşamaya devam edeceğiz. Bu birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyenlere de haddini bildirmek bizim görevimiz. Ak Parti olarak biz; 'biz kendi dokunulmazlıklarımız da başta olmak üzere hepsini kaldırmaya hazırız. Ama bu mecliste teröre teröriste destek veren hiçbir milletvekili görmek istemiyoruz' dedik. Kendi dokunulmazlığımızı da kaldırmak üzere bekleyen dosyalarla ilgili anayasa önerimizi verdik. Şimdi diğer partiler de bir parti hariç destek vereceğini ifade ediyorlar. Umarız sadece tribüne yönelik açıklamalar değildir. Gerçekten mecliste de Ak Parti olarak verdiğimiz bu anayasa değişikliğine umarız diğer partiler de destek verir. Hiçbir şekilde meclis çatısı altında, bu ülkede polisimize askerimize silah çeviren teröristlerin yanında kalan hiçbir kimse yer almaz. Umarım meclise yakışan bir tavır içerisinde bu kararı da anayasa değişikliği yaparız. Artık hem meclis çalışmalarını yerine getirmiş oluruz, hem de meclisi tıkamadan bu fezlekeleri kaldırarak suç işleyen milletin birliğine beraberliğine kast edenler yargı önünde biran evvel hesabını verir. Yargı bağımsızdır. Yargı kendi kararını verecek. Biz sadece meclis olarak yargıya izin vermiş olacağız."

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de açılışı yapılan sosyal tesisin mahallenin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunacağını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılanlar kurdelesini kestikleri sosyal tesisi inceledi.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title