Haberler

Lapseki'de AK Parti'li Gençler İftara Katıldı

AK Parti Lapseki Gençlik Kolları üyeleri, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Lapseki Gençlik Kolları üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

"Kardeşlik İftarı" olarak düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Nuri Kaşçı, Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç ve Gençlik Kolları İl Başkanı Orçun Oktay katıldı.

Lapseki Gençlik Kolları Başkanı Halil Özer, iftarda yaptığı konuşmada, mübarek ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ramazanın 11 ayın sultanı olduğunu ifade eden Özer, şunları kaydetti:

"Ramazan bizlere yine paylaşama, kardeş olma, birlik olma, mesajları getirdi. Ramazan, insanlara birbirlerini sevmeyi, kardeşliği ve hürriyeti öğreten bir mekteptir. Ramazan, bir medeniyettir, bir dünya görüşüdür. İslam'ın huzur ve barış ikliminden giderek uzaklaştıran günümüzde insanın yitirmeye yüz tuttuğu nice değerler var. İşte bu değerlerden biri de toplumsal duyarlılık, başka bir ifadeyle yardımlaşma. Sorunlarımızı yakarak, dökerek kırarak değil gençliğe yakışır bir şekilde çözmek için bizler her zaman yanınızdayız." - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

sevda kılıç Eyüp Yılmaz Ak Parti Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title