Haberler

Ak Partili Gençler Ankara'da

AK Parti Arifiye İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Emre Erdem başkanlığında 20 Mayıs Salı günü Ankara'ya gitti. Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısına katılan AK Parti Arifiye Gençlik Kolları, toplantının ardından siyasileri ziyaret etti.

Gençler öncelikli olarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile görüştü. Daha sonra AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen gençlik kolları üyeleri günün anısına fotoğraf çektirdi. Gençler daha sonra Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Abdulhamit Gül ile görüştü. Genç üyeler Elazığ Milletvekili Zulfi Demirbağ ile de bir araya geldi. Demirbağ, gençlere kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını söyleyerek, bu dava için koşturan bütün gençliğe minnet duyduğunu belirtti. Eski İstanbul Milletvekili Mukadder Başeğmez ile de belli bir süre toplantı yapan AK Gençlik Başeğmez'e teşekkür etti.

Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile görüşen AK Parti Arifiye Gençlik Kolları, Numan Kurtulmuş'a görevlerinde başarılar dileyerek, Kurtulmuş'u yakın bir vakitte Arifiye'ye beklediklerini söylediler. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan bu önemli ziyaretlerden oldukça memnun kaldıklarını ve çok yoğun programlarından kendilerine vakit ayırdıkları için Bakan İslam'a, Genel Merkez Ekonomi Başkanı Kurtulmuş'a ve tüm bu gezi halinde kendilerine eşlik eden Başbakanlık Danışmanı Önder Karan ve diğer siyasilere minnet duyduklarını belirttiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Erdem Ak Parti Arifiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title