Haberler

Ak Partili Elitaş: ABD'nin Füze Saldırısının Devamı Gelmeli (2)

RAFTİNG YAPTITürkiye Rafting Şampiyonası birinci etap yarışması, Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde 80 sporcunun katıldığı törenle başladı.

RAFTİNG YAPTI

Türkiye Rafting Şampiyonası birinci etap yarışması, Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde 80 sporcunun katıldığı törenle başladı. Törene, Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Rafting Türkiye Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve vatandaşlar katıldı. Elitaş, "Şampiyonanın Kayseri'de başlaması çok güzel bir durum. İnşallah Yahyalı rafting takımını da en kısa zaman kurarız. Bizi maceraya sürükleyen çeşitli engebelerle zora koşan bir sistem ile karşı karşıyayız. Bu sistemin artık değişmesi kanaati oluştu. İnşallah 16 Nisan tarihinde, raftingi bir spor olarak yapalım, ama ülke idaresinde engebeli yollar, heyecanlı sistemler ülke idaresini olumlu noktaya götürmez. Hiçbir zaman ülkeyi huzura, refaha götürmez" dedi.

Halk oyunlarının ardından can yeleği giyen, kask takan Elitaş, ilçe halkının alkışları içerisinde Belediye Başkanı Esat Öztürk ile birlikte ilçenin ortasında akan Kocaçay'da rafting yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Elitaş AK Parti Yahyalı Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title