Haberler

Ak Partili Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Koç'un Seçim Çalışmaları

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, kadınlara büyük önem verdiklerini belirterek, belediye başkanlığını kazanması halinde kadınları söz ve yetki sahibi yapacak projeler üreteceklerini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, kadınlara büyük önem verdiklerini belirterek, belediye başkanlığını kazanması halinde kadınları söz ve yetki sahibi yapacak projeler üreteceklerini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ev toplantılarında mahalleli kadınlarla bir araya gelen Koç, kadınlara yönelik önemli projeleri olduğunu söyledi. Kültürel, ekonomik ve sosyal alanlarda kadınlara yönelik önemli çalışmalar yapacaklarını ifade eden Koç, kadınlar ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdi. Kadınların toplum üzerindeki etkisinin farkında olduğunu, toplumu adete dizayn eden ve yarının bireylerini yetiştiren toplum mühendisleri olduklarını vurgulayan Koç, kültürel, ekonomik ve sosyal alanlarda kadınlara yönelik önemli çalışmalar yapacaklarının altını çizerek, "Belediyecilik kolay bir şey değildir. Benim belediye başkanı olmam önemli değil, ideolojik ve şahsi vaatlerde bulunanlara değil size ve Edremit'e hizmet getirecekleri destekleyin. Kadınlarımız bu süreçte çok daha duyarlı ve dikkatli insanlar, seçim sürecine en fazla katkıyı sunacaklarına inanıyorum. Kadınlarımıza çok önem veriyoruz. Sizlerle birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Bu bacılarımız ile yeni dönemde hep beraber güzel faaliyetlerde bulunacağız. Fikirler üreterek bizlere sunacağınız projeler bizim için çok önemli" dedi.

"KADINLARIMIZI SÖZ VE YETKİ SAHİBİ YAPACAĞIZ"

Daha güzel ve yaşanabilir bir Edremit için kadınlarla işbirliği ve el birliği içerisinde bulunacaklarına da dikkat çeken AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, "Adaylık sürecinde çeşitli kesimler ile istişare halindeyiz. Mahalleleri devamlı dolaşarak aksaklık ve sorunları yerinde görme ve tespit edip çözüm noktasında sizlerin görüşlerini alarak ilerliyoruz. Bu anlamda Edremit'teki kadınların sorunlarını başlıklar halinde incelediğimizde; sorunlardan bir tanesi de kadınlarımızın bir birey olarak ekonomik bağımsızlıklarını elde etme noktasında sıkıntılar yaşamasıdır. Tüm bu sebeplerden dolayı bizim yerel yönetim anlayışımızda en önemli hedeflerimizden biri kadınlarımız için meslek edindirme kurslarının yaygınlaştırılmasına öncülük etmek ve yaşamın var olduğu her yerde var olan kadınlarımızı da söz ve yetki sahibi olmalarına öncülük etmek olacaktır. Bu yüzden hayırlısıyla kazanmamız halinde kadınlarımıza yönelik meslek edindirme kursları açarak kadınlarımızı tüketicilikten kurtararak üreten, aile ekonomisine katkı sağlayan bireyler olasına öncülük edeceğiz. Bu kursları tamamlayan kadınlarımız evlerinde veya kuracakları iş yerlerinde üretecekleri ürünlerin pazarlanması ve satışı sürecinde de belediye olarak yanlarında olacağız. Kadınlarımızın ürettiklerinin satışı için ise en az birkaç noktada 'Hanımlar Çarşısı' adı altında noktalar oluşturarak insan odaklı belediyeciliğin gereğini yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Koç Ak Parti Ak Parti Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title